Hur man utför handbokavtal med taggning i Google Pictures

Googles starka konstgjorda intelligens hjälper till att omedelbart upptäcka ansikten i fotografier. Du kan sedan upptäcka dessa ansikten under albumavsnittet på Google Photos. Inom folken -avsnittet kanske du upptäcker alla album av privata människor som AI har skapat. Men hittills var det under appens enda bedömning att bestämma människor såväl som att märka dem under det album som det ansåg vara lämpligt. Detta är på väg att förändras. Med den senaste uppdateringen kan du nu utföra handbokavtal med taggningsoperation i Google -foton. Men för att manuellt lägga till en plats till Google -foton, gå över till vår separata guide om det ämnet.

Manuell affär med taggning i Google -foton

Gå över till Google Pictures -appen på din Android -enhet.

Navigera till den föredragna bilden på vilken handbok hanterar taggning ska utföras.

Utför en uppåt svep eller tryck på överflödesmenyn.

Under avsnittet People kommer bilderna att meddela dig om antalet okända ansikten.

Klicka på blyertsikonen. Appen kommer sedan omedelbart att lyfta fram alla ansikten som erbjuds att utföra en handbokavtal med taggning i Google Pictures (som nyligen har uppdaterats med ett markeringsverktyg).

Därefter tryck på den föredragna affären med som du önskar lägga till och sedan tryck på plu -ikonen som finns längst upp till höger.

Tryck nu på produkterna> gjort. Det är allt. Den valda affären med kommer nu att läggas till. Gå bara till album> såväl människor som bläddrar för den personen.

Men eftersom du inte har tillhandahållit det avtalet med någon typ av namn, kan det vara svårt att söka efter det från den långa listan av ansikten. Så vad du kan göra är att gå tillbaka till det fotografiet som du använde för handbokavtal med taggning i Google Pictures samt utföra en uppåtgående svep. Nu kommer appen att erkänna det ansiktet. Tryck bara på den såväl som därefter tryck på Lägg till ett namn. Ge det ett namn såväl som nästa gång du snabbt kan bläddra med det.

Missa inte: 5 finaste google bilder tips såväl som tricks

Tillgänglighet

Även om denna funktion har varit online i en vecka eller två (i Google Pictures v4.32.1), verkar inte varje gadget ha fått den här uppdateringen. Å ena sidan är jag en del av varje Google Beta -program som möjligt medan min kompis alltid håller sig borta från alla dessa tester. Men i själva verket är det det senare som fick den här uppdateringen, rätt i själva första dagen. Så som tidigare är detta på samma sätt en uppdatering på serversidan, utan någon bestämd tidslinjeinsikt. Men jag upptäckte ytterligare en teknik för att göra den här handboken med att tagga med att arbeta på Google -foton. Det är exakt hur det kan göras. Misslyckas inte med att komma ihåg att inspektera den senaste chattfunktionen Google Pictures.

En annan teknik för Handbook -affärer med taggning

Gå över till bilderna på bilderna samt leta efter det fotografi som hanterar taggning måste göras.

Klicka sedan på informationsikonen. Bilder kommer nu att visa dig antalet ansikten som erbjuds att lägga till. Tryck på X -ansikten som erbjuds för att lägga till.

Klicka bara på det bestämda ansiktet. Bilder kommer nu att visa alla erbjudna album. Du kan antingen lägga till den affären med ett befintligt album eller producera ett nytt album helt. Du kan till och med beskära en befintlig bild innan du laddar upp den till album och använder funktionen Crop Document.

För att producera en ny klickar du på plusikonen som finns längst upp till höger och klicka på Tillverkning i dialogrutan som visas.

Slutligen, klicka på Done för att slutföra handbokavtalet med taggning i Google -foton. Tio namnge det, gå över till album> såväl som husdjur, bläddra efter den nyligen tillagda avtalet samt namnge det.

Eller gå över exakt samma foto, klicka på information såväl som bilder kommer nu att visa det tillagda ansiktet. Klicka bara på det och klicka sedan på Lägg till ett namn såväl som spara det.

Med detta avslutar vi guiden om exakt hur man utför handbokavtal med taggning i Google -foton. Låt oss förstå i situationen du hanterar alla typer av problem när du taggar ansikten som använder någon typ av de två medföljande metoderna.

Läs nästa: Exakt hur man eliminerar plats från bilder i Google -foton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post