Sidor+ För iPhone kan du anpassa enskilda hemskärmar på din enhet

Tack vare det nyligen släppta Evasi0N Unether -paketet har Jailbreak -communityn blivit levande med aktivitet. Mycket viktigare är att paketinlämningarna till standardförvaren i Cydia har blivit mycket vanligare och av högre kvalitet, vilket antyder att vi borde se en viss utveckling injiceras tillbaka i jailbreakingsvärlden. SBCoders, tillverkare av det populära däcket och aero -paket är också tillbaka i det offentliga ögat med släppet av sitt senaste premiumpaket, sidor+.

Låt dig inte luras av namnet. Paketet erbjuder ingen form av utökad funktionalitet till iOS Pages -appen. Istället finns tweak för att ge användarna valet att lägga till lite extra pizazz till de olika hemskärmarna som de har på sin jailbroken -enhet genom tillägg av bakgrundsbilder och förbättringar av kortstil. I stället för att föra någon form av faktisk utveckling när det gäller funktionalitet, kommer sidor+ troligen att tilltala dem som gillar att finjustera och ändra estetiken på deras enhet.

Först och främst medför sidor+ möjligheten att ställa in en enskild tapet för varje hemskärm på iPhone eller iPod touch. snarare än att följa lagerbeteendet att bara få ställa in en tapet för låsskärmen och en för alla hemskärmar; Sidor+ ändrar saker och ting lite och ger den extra mångsidigheten. Paketet tillåter oss också att utföra en ganska vanlig stödpanel som ligger bakom gränserna för de installerade appikonerna.

Att använda olika kombinationer av bakgrundsbilder och stödpaneler kommer säkert att ge lite extra krydda till enheten, men det hade varit bra att se några ytterligare alternativ, med tanke på den 1,99 $ prislappen som är kopplad till tweak. Plussidan är att sidor+ också borde väckas till liv genom att installera ytterligare temapaket och paket från Cydia. De som älskar att anpassa utseendet på sina iOS -enheter borde säkert kunna komma med några ganska bra sidor+ kombinationer.

Sidor+ är tillgängliga som $ 1,99 från ModMyi -förvaret och är kompatibelt med iPhone och iPod Touch som kör iOS 5.1 till 6.1.

Var noga med att kolla in vårt iPhone Apps Gallery och iPad Apps Gallery för att utforska mycket fler appar för din iPhone, iPad och iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post