100 hålspunch bakgrundsbilder för Galaxy S10 & S10 Plus

Samsung har varit en OEM som har försökt att undvika Notch-designen mycket mer märkbart än andra. Även om Samsung äntligen omfamnade det med sina mellanklass- och budgetmartphones, lyckades den undvika det på sina flaggskepp. Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 & S10 Plus huset Selfie -videokameran i en liten skärm utskuren istället. Hålstiftskärmen har inspirerat många konstnärer och designers som framgår av mängden av hålfack bakgrundsbilder för Galaxy S10, S10E & S10 Plus.

Skåran har varit mycket mer universell under det senaste året och i år också. Ändå såg vi aldrig så många bakgrundsbilder eller appar som omfamnar skåran, döljer det eller lyfte fram det. Hålstiftet är dock en helt annan historia.

100 hål-stans tapeter för Galaxy S10E, S10 & S10 Plus

Vi har ungefär hundra olika bakgrundsbilder utvecklade av olika konstnärer och delas av olika människor över hela internet. Hålspunkens tapeter finns också i olika upplösningar, som ett resultat. Vi tar inte kreditrapport för någon av dessa men det skulle vara nästan omöjligt att hitta och ge kreditrapporter till alla som har bidragit till dessa bakgrundsbilder.

Måste läsa: 10 Samsung One UI -funktioner du borde veta om

Dessa bakgrundsbilder utvecklades för det långsträckta hålfånget på Samsung Galaxy S10 & S10 Plus, samt Galaxy S10E. Det är förmodligen inte svårt att urskilja vilka bakgrundsbilder som är underförstådda för vilka telefoner. Vi har inkluderat några av bakgrundsbilderna ovan för att ge dig en idé. Du kan hitta dem alla och många andra i zip -filen länkade under bilderna. Prova dessa hål-stans tapeter på din Galaxy S10 eller S10 Plus och låt oss veta om de passar telefonens skärm.

Samsung-galaxy-s10-hole-punch-wallpapers.zip | 78,8 MB

Ladda ner tusentals lager tapeter

Problem med hålfästet

Det finns fortfarande vissa människor som inte är fans men mestadels mottogs det ganska av granskare och entusiaster. Det beror förmodligen på att vi alla har varit så vana att hackar nu när ett bländande stanshål i skärmen ser uppfriskande ut istället för hemskt. Det innebär emellertid inte att hålfästet inte utgör vissa problem. För det första var Samsung tvungen att göra statusfältet mycket tjockare än den behövde vara.

Ett litet hack skulle enkelt passa in i standardbredden på statusfältet. Eftersom ett hål-stans lämnar utrymme mellan sig själv och toppkanten, skär den djupare in i skärmen. Som ett resultat måste statusfältet vara högre eller annars skär hålfästet i innehållet på skärmen. Det hade inte varit trevligt.

Missa inte: visa hack – en bra eller dålig sak? Vårt sanningsenliga åsikt

Dessutom är det långsträckta hålfästet på Samsung Galaxy S10 & S10 Plus faktiskt svårare att undvika än ett hack. Särskilt när du tittar på en video eller ser ett foto. Då är det faktum att det inte är perfekt i linje med de böjda hörnen på telefonen och är lite av. Så det är varken i mitten eller perfekt i hörnet. Det skulle inte exakt sätta igång trypofoba människor men det är fortfarande något du inte kan se.

Källa: Mattcabb | Reddit | Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post