President Obama startar ett nytt Twitter -konto, skickar ut den allra första tweeten med iPhone

på avtalet med denna planet, om det finns en tjänst som verkligen är framträdande efter Facebook, det är Twitter. Mikrobloggplattformen har vuxit till så mycket mycket mer än där den började från, liknande exakt hur det största sociala medienätverket – Facebook – utvecklats. Twitter har slutat vara den primära källan för att hålla sig à jour med människor från nästan alla samhällsskikt, särskilt kändisar. Vem är en större stjärna än POTUS – USA: s president – själv? Det verkar som om sex år på kontoret, president Barack Obama slutligen har sitt eget Twitter -konto som han kommer att hantera direkt, liksom han skickade sin allra första tweet med en iPhone, av alla enheter.

Den allra första tweeten någonsin från president Obama, som bara tillkännagav sin ankomst till den berömda mikrobloggenplattformen, fick otaliga favoriter samt retweets på ett sätt sekunder. Hans allra första uttalande, från den officiella Twitter -hanteringen av @potus, säger bara: ”Hej, Twitter! Det är Barack. Verkligen! Sex år i, de ger mig slutligen mitt eget konto. ” Allt vi kan säga är, välkommen, herr president. Det är fantastiskt att ha dig här.

Den andra stora höjdpunkten i denna nyhet är sanningen att tweeten skickades med den officiella Twitter -appen för iPhone. Inte någon typ av tredjepartsklient, inte någon typ av annan smartphone-plattform; Det är vanligt såväl som grundläggande Twitter för iPhone.

President Obamas andra berättelse-@Barackobama-drivs av hans organisation för handlingspersonal, med tillfälliga tweets som undertecknas av presidenten som ‘-BO’. Detta nya konto, som vi påpekade tidigare, kommer att hanteras direkt av befälhavaren själv, liksom hans medhjälpare kommer inte att inkluderas under tweetingprocessen. Men utifrån handtaget på @potus är det troligt att detta extremt exakt samma konto också kommer att användas av framtida presidenter.

Vad Twitter effektivt har hjälpt till att uppnå är att göra direkt att komma i kontakt med stjärnor möjliga för vanliga människor, liksom detta är bara ett steg i den riktningen. Det visar också att det vita hemmet helt erkänner värdet av att utnyttja sociala medier, samt att sätta presidenten i människors räckvidd – i en stor metod – är absolut ett märkbart steg.

Du kanske också vill inspektera:

Steve -uppgifter visade den ursprungliga iPhone till Obama före den enorma avslöjandet 2007

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post