Ladda ner Huawei P20 Pro tapeter (uppdaterad)

Huawei P20 Pro och P20 har anlänt till marknaden mitt i hype. Företaget hade retat smartphones för att åstadkomma en revolution i smarttelefonkameror. Om DXOMARK -poängen ska tro, verkar det ha varit fallet. Enheterna har fått fantastiska DXOMARK -poäng. Till och med de mindre P20 lämnar sådana som Samsung Galaxy S9 och Google Pixel 2 i dammet och pratar strikt om DXOMARK -poäng. Medan att få tag på de två mest nuvarande flaggskeppen från Huawei inte är särskilt kostnadseffektivt, kan du absolut få lagerbakgrunderna från Huawei P20 Pro och ge din gamla Android -telefon ett nytt uppfriskande utseende.

P20 Pro har en tydlig fördel när den avser fotografering, trippelkammen. Den har en betydande 1/1.78in 40MP huvudkamsensor, parad med en ljus f/1,8 -objektiv. Huawei har kompletterat detta med en mindre 1/2.78in 20MP monokrom sensor utrustad med en f/1,6 -objektiv och en 1/4.4in 8MP färgsensor utrustad med en f/2.4 tele -objektiv. När det gäller annan hårdvara drivs P20 Pro av Hisilicon Kirin 970 System-on-Chip, 6 GB RAM och 128 GB intern lagring för att följa med den. Enheten kommer att ha ett 4000mAh -batteri för att driva dess alltid på skärmen. Den anländer med Emui 8.1 byggd ovanpå Android 8.1 som är den nuvarande versionen av Android -idealet nu.

Triple CAM -systemet för P20 Pro förväntas naturligtvis göra bättre än en dubbel cam -inställd. Men området där det verkligen måste lysa är med zoom- och bokeh -effekter. Enligt DXOMARK -poängen överträffar P20 Pro Galaxy S9 Plus med 12% i zoomtester och med en häpnadsväckande 40% i Bokeh. Utesluter ett enda fall där P20 sjönk med en marginal på bara 1 procent, översterar P20 Galaxy S9 plus ganska bekvämt. Som vi har sagt tidigare är dessa betyg inte tyder på verklig prestanda. Vi kommer snart att ta reda på när fullständiga tester och recensioner är i. Dessa betyg ger en uppfattning om vad vi kan förvänta oss av Huawei P20 Pro.

Huaweis såg till att det finns en tapet för nästan alla med Huawei P20. Det finns några digitala konstbakgrundsbilder, några abstrakta fotograferingsbilder, en del makrofotografering och de normala fantastiska landskapsbilderna. Landskapen är inte exakt foton men mestadels bara konstnärliga landskapsbilder som kan vara bra för vissa människor. Vi skulle ha föredragit några verkliga foton av landskap som bakgrundsbilder också. I själva verket, hur är det med verkliga foton som skjutits från Huawei P20 Pro själv? Detta kan till och med ha varit ett riktigt fantastiskt sätt att visa upp förmågan i trippelkaminställningen som fick en 109 på Dxomark. Företaget missade absolut en möjlighet här.

Ladda ner Huawei P20 Pro Stock Wallpapers

Huawei P20 Pro har ett 18: 9 -bildförhållande. Men tapeterna har ett bildförhållande nästan 1: 1 (27:28, exakt). Du bör dock inte ha problem med att tillämpa dem på dina telefoner oavsett bildförhållanden. Du kanske bara måste beskära lite från sidorna. Eller så kan du bara tillämpa dessa som rullningsbara bakgrundsbilder. Om du har följt oss, skulle du komma ihåg att vi redan har delat några Huawei P20 -lager tapeter. Detta nya paket från Huawei P20 Pro består av mycket fler bakgrundsbilder än tidigare, som inte ingick i det föregående paketet.

Relaterat inlägg: Ladda ner Huawei P20 Pro -teman för enheter som kör Emui 5 & 8

Det finns 22 bakgrundsbilder här, med upplösningen 2160 x 2240 px. Bilderna nedan komprimeras till 60 procent. Detta kommer fortfarande att vara ganska bra om du har en 1080p eller en 720p -skärm. Du kan klicka på miniatyrerna nedan för att utöka bilden. Högerklicka sedan och välj Spara bild för att spara bilderna på skrivbordet. Vi har packat dessa i en zip -fil så att du kan ladda ner dem på en gång. Om du behöver bilder i full storlek kan du ladda ner ZIP-filen genom att klicka på någon av de länkar som levereras längst ner.

Uppdatering 13 december 2018

Vi har precis lagt till de tre bakgrundsbilderna från Huawei P 20 Pro: s standardtema. Zip -filen har också uppdaterats.

Ladda ner länkar:

Huawei P20 Pro stock tapeter | Spegel

Huawei P20 Pro Stock Ringtones

Du kanske också gillar:

Vivo X5 Pro Stock Wallpapers

Oppo R15 lager tapeter

Razer telefon lager tapeter

Huawei P10 och P10 plus bakgrundsbilder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post