Njut av Android (Ice Cream Sandwich) på din dator med WindowsAndroid

Vi online i en värld av möjligheter. Det finns inget du kan tro och inte kan läggas till verklighet. Tidigare har vi sett ett antal fall av simulering eller emulering där designer effektivt har hanterat för att köra ett operativsystem över andra. Därför kan du med emuleringsteknik se Windows eller Ubuntu körs på en Android -telefon. Strävan att smaka på något nytt kan aldrig pacificeras. Människorna bakom Socketeq har nu gjort något som gör dig upphetsad.

De har gjort en emuleringsprogramvara som kan låta dig köra Android på din Windows PC och njuta av den fulla Android 4.0 -glasssmörgåsupplevelsen. Det har alla lagerappar, widgetar, inställningsval som upptäcks i Android Ice Cream Sandwich. Det mycket mer fascinerande är att du på samma sätt ställer in appar såväl som spel precis som du gör på din Android -telefon. WindowsAndroid håller full Android -kapacitet.

WindowsAndroid har en extremt liten storlek (ungefär 67 MB) och utnyttjar en större såväl som mycket kraftfullare Windows -maskin, den går extremt snabbt och smidigt. Det kommer förinstallerat med många appar som Android-webbläsare, kalkylator, kalender, klocka, meddelanden, telefon, galleri, musikspelare, kontakter, e-post ANS några till. Även om den här listan är lite men du kan lägga till mycket fler appar och spel.

Du kan inte ladda ner appar direkt från Google Play och måste kopiera APK -data till din dator för att ställa in på Windows Android Emulator. Placera bara APK -data i katalogen Data/App i katalogen där WindowsAndroid är installerad såväl som apparna kommer att installeras automatiskt. I köp för att få de nyligen installerade apparna packade till applådan måste du stänga WindowsAndroid och introducera den igen.

Dessutom, eftersom Windows -datorerna inte har en touchkänslig skärm, måste du göra med musen. Det känns verkligen intressant att dra och svepa på skärmen med musen. Precis som du introducerar WindowsAndroid -emulatorn, hälsas du av den bekanta ICS -låsskärmen. Designen som du upptäcker är den för en Android -surfplatta -gadget såväl som det är bra för en stor skärm på en dator. Du kan introducera applådan genom att klicka på menyikonen i det översta ideala hörnet.

Sammantaget är WindowsAndroid -emulatorn en fantastisk behandling. Det känns bra att njuta av Android på vår Windows PC. Programvaran kan prövas ett tag eftersom det inte kan användas som en vardaglig drivrutin. Ladda ner det, glädja dig åt det och fortsätt att välja din Windows -dator!

Såväl källa som nedladdning

Ladda ner spegel

Obs: För att köra WindowsAndroid måste din dator ha OpenGL version 2.000000 eller högre.

Se även detta:

Upplev Android 4.1 Jelly Bean på Windows, Mac samt Linux -dator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post