5 PlayStation -spel som hänför sig till iOS såväl som Android i mars 2018, bekräftar Sony

Sony idag Let the Feline ut ur väskan på planer som den påstår sig ha, vilket kommer att resultera i mindre än fem smarttelefonspel designade för Både iOS såväl som Android, som rör marknaden i mars 2018. Det är mycket, mycket bättre än det låter, särskilt för fem spel som vi bara kan anta kommer att baseras på befintliga PlayStation -franchisetjänster.

Medan detaljer är ganska glesa, har Sony verifierat att spelen kommer att produceras av Sonys nya framsuddotterbolag, som det utvecklades just den senaste mars för att producera “fullfjädrade speltitlar” för smartphones.

Det var allt vi förstod tillbaka i mars, men nu har vi några fler detaljer om vad vi kan förvänta oss. Sonys drag kommer efter att rival Nintendos rekordbrytande Pokemon Go introducerade tog den mobila spelvärlden med storm.

”Japan är en marknad där Sony såväl som andra konsoltillverkare kämpar för att erbjuda enheter. Sony var tvungen att reagera. Människor konsumerar smarttelefonspel som det inte finns någon morgon, ”berättade Serkan Toto, VD för japansk spelkonsult samt rådgivande grupp Kantan -spel, till CNBC per telefon.

Det förväntas att de nya smarttelefonspelen till en början kommer att släppas i Sonys House Nation of Japan, med andra orientaliska länder som ingår, liksom med spelen som rullar ut till andra territorier när tiden rullar på.

Även om bekräftelse på titlarna ännu inte har delats av Sony, kan allt som använder franchises som Ratchet & Clank, Uncharted eller till och med Sly Cooper potentiellt se Sonys spel få exakt samma typ av förbättring som Nintendo -programvaran ser så snart Mario eller Luigi komma någonstans nära den. Konceptet med ett Ratchet & Clank -spel på en smartphone har oss intresserade, liksom vi är säkra på att det finns gott om titlar i PlayStation -katalogen som skulle göra utmärkta smarttelefonspel.

Vi kan inte vänta med att se vad Sony har för oss 2018.

(Källa: CNBC)

Du kanske också vill inspektera:

Pokemon Go ++ 1.11.2 / 0.41.2 Hack som erbjuds att ladda ner för iOS såväl som Android

De finaste Pokevision -alternativen för Pokemon går på iOS, Android, webben

Hur man reparerar typiska iOS 10 -problem såväl som buggar

iPhone 7 Jailbreak som visas av en hacker

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post