Apple HomePod -beställningar som nu levereras före fredagens leveransdatum samt introducerar

Apples HomePod slutligen säljs i morgon eller idag, 9 februari, i USA, Storbritannien samt Australien samt vissa köpare börjar nu Få leveransmeddelanden före ett förväntat leveransdatum.

Order från Apple HomePod sparkade i redskap för ett par veckor sedan, liksom medan aktier tycktes extremt mycket överträffar leverans under en tid, eftersom vi har kantat allt bättre att introducera dag och, viktigare, preliminära utvärderingar har visat sig vara gynnsamma, HomePod’s Förväntat ankomstdatum för nya beställningar började glida.

Från idealisk nu, beroende på vilken design du köper såväl som var du beställer från, kan du ha lite vänta innan du kan få tag på Apples allra första kloka talare.

Ursprungligen dyker upp i dribb såväl som Drabs, har utvärderingsströmmen såväl som verkligen börjat med alla normala misstänkta som nu har publicerat sina tankar om utvärderingsglaserna som de tillhandahölls av Apple. Som förväntats verkar Apples deklarationer av högkvalitativa högkvalitativa högkvalitet ha varit området på såväl som när det gäller ren kapacitet att göra musikbrus bra med ett enda system i spel, verkar HomePod vara anmärkningsvärt för andra prylar i marknaden. Men precis som på samma sätt har misstänkts, är Siris förmågor inte snarare lika mycket som par med Amazons Echo såväl som Googles hem, även om du förstår att det går in, såväl som allt om musiken, så är det här Det är osannolikt att du kommer att göra ett köp.

Om du inte gör online i USA, Storbritannien eller Australien kan du vänta innan HomePod kommer att dyka upp i ditt land. Hittills har Apple bara avslöjat Frankrike såväl som Tyskland som att få HomePod senare i vår, med andra länder på något sätt på något sätt.

Du kanske också vill inspektera:

iOS 12 Emojis: Inspektera alla 150+ nya karaktärer idealiska här

iOS 11.3 Public Beta 2 Download / OTA Update släppt

Nedladdning: iOS 11.3 Beta 2 Ipsw, OTA släppt för testning

iOS 11.2.5 Jailbreak: Adam Donenfelds iOS 11.2.2 Sårbarhet kan leda till ett nytt befrielsesverktyg

Ladda ner iOS 11.2.5 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering för din iPhone, iPad, iPod touch

Nedgradera iOS 11.2.5 till iOS 11.2.2 För blivande framtida jailbreak, så här

Jailbreak iOS 11.2.5 / 11.2.2 / 11.2.1 på iPhone samt iPad [statusuppdatering]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 På iPhone X, 8, 7, iPad använder Liberios [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post