Hur man får Android Lollipop -avbrott fungerar på iOS 8

Att välja en plattform över den andra indikerar inte nödvändigtvis att iOS inte kan upptäcka från vissa Android -funktioner såväl som vice versa. Android Lollipop introducerar till exempel en extremt praktisk funktion som kallas “avbrott”, vilket är något som iOS inte gynnades av upp förrän Stunden Modify träffade Cydia -butiken för jailbroken prylar just nyligen.

Avbrott är i huvudsak en del av Androids nya renoverade anmälningssystem som levereras med Lollipop. Det innehåller olika lägen samt i allmänhet möjliggör regler för inkommande aviseringar baserat på vilket läge som för närvarande är aktivt. Tro iOS “stör inte”, men lite mer avancerad och med lite mer flexibilitet. Stunden replikerar inte exakt Android -avbrottsfunktionen, men den tillhandahåller en extremt snabb och praktisk teknik för att komma åt IOS: s infödda stör inte funktionaliteten.

Som du kan se från gränssnittet åberopas Stunder med att använda en aktivatorgest samt levererar en snygg men enkel användargränssnitt för att snabbt få åtkomst till systemvolymen, stör inte inställningar, liksom en snabb förstärkningstillgång till att växla för att växla till slå på eller av. Den levererar också en teknik för att välja om inte stör måste vara aktiv på obestämd tid eller om en viss inställd tid måste vara i plats innan den stänger av sig.

Förutom att koppla direkt in i de iOS -inställningarna, inkluderar Stunden på samma sätt sin egen inställningspanel som är tillgänglig med hjälp av appen för inbyggda inställningar. Inställningar som nedräkningsstil, utseende, medan de erbjuder alternativ för ett mörkt eller lätt användargränssnitt, liksom om animationer måste växlas på eller av är alla närvarande.

Stunden är ett industriellt paket som erbjuds som ett köp på $ 1,00 med standard ModMyi -förvaret i Cydia. Modifyet själv behöver en jailbroken gadget som kör iOS 8.0 med till iOS 8.4 samt har ett beroende av Ryan Petrichs aktivatorpaket som på samma sätt kommer att installeras.

Om du inte har jailbroken ännu, kan du upptäcka instruktionerna om exakt hur du jailbreak iOS 8.4 Med TAIG här:

Jailbreak iOS 8.4 Med TAIG v2.4 på iPhone, iPad [How-Tutorial] (Windows)

Hur man jailbreak iOS 8.4 med Taig på Mac OS X (Mac)

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 8.4 med taig / pp på iPhone 6, 6 plus, 5s, mycket mer [uppdaterad]

Se till att inspektera vårt iPhone Apps Gallery och iPad Apps Gallery för att kolla in mycket fler appar för din iPhone och iPad.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post