Anttek Explorer är en underbar såväl som mångsidig root data webbläsare

Google Play Store har miljoner appar såväl som spel. Oavsett vad din efterfrågan kan vara, kommer du inte att upptäcka en men många appar för att få den realiserad på din enhet. Att ha många alternativ för exakt samma prestanda är verkligen fantastiskt men det slutade i vissa fall vara svårt för individen när det gäller att välja bara en som är bäst.

Vi vill alla ha en telefon med enorm lagringsförmåga för att säkerställa att vi kan lagra mycket data såväl som data på exakt samma tid. Vissa telefoner inkluderar en datahanteringsapp förinstallerad, medan andra inte har någon. Lagerdata webbläsare låter dig inte söka upp data på rotlagring av din enhet. Förutom är de värdelösa för avancerade användare. Därför är förekomsten av en effektiv rotdatautforskningsapp på gadgeten också obligatorisk för att surfa och hantera dessa filer.

Att bara skriva “File Manager” i Bläddra i Play Store kommer att ge dig många resultat, men bara ett fåtal av dem kommer att upptäckas till hjälp i verklig mening. Personligen gillar jag en app som inte bara är funktionell, men har också ett underbart och rent individuellt gränssnitt. Även om det inte finns någon grad till vilken en app kan vara bättre, är den nya datahanteringsappen från XDA -medlem Leducbao verkligen något som är värt att tänka på om du har försenat för en effektiv root -data -webbläsare.

Anttek Explorer -appen är verkligen den mest underbara appen i sin klass med alla grundläggande såväl som många avancerade funktioner som du skulle upptäcka även de allra bästa data -webbläsarapparna som finns idag. Appen stöder funktioner som multi-threading, 8 filvisningsstilar, ställa in en lagringsväg som hem, dra samt släppa filer, designanpassning, kontextuell verktygsfält, molnstöd, zip-verktyg, inbyggd mediaspelare, källkodvisare, rot, root Explorer såväl som så vidare. Du kan också välja mellan 5 förinställda teman, varav en gör det möjligt att anpassa bakgrund.

Antek har ett stort individuellt gränssnitt som tilltalar vid den extremt allra första anblicken och dess personaliseringsfunktioner gör det mycket mer önskvärt. Appen är fortfarande i beta och har ännu inte träffat Play Store. Jag har varit ett hårt kärnfan av ES Explorer länge men eftersom jag använde på min HTC en såväl som S4, känner jag att jag har fallit in som det. Med ett hopp om att du också vill ha det, dyker jag upp denna recension. skål till alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post