Apple TV för att få officiell HBO Go-app i mitten av 2013, enligt rapport

i mitten av alla nuvarande rykten, antagande samt antagande kring Apple-hårdvara, är det kanske framtiden för företagets så kallade tidsfördriv Jobb som lyckas fånga många av den omedelbara uppmärksamheten. Bit Black Box har aldrig varit en av Apples största inkomstgenererande skapelser, men har konsekvent förbättrats på sina försäljningssiffror, siffror som bara kommer att fortsätta att öka mitt i antagandet av en ny mindre design som introduceras såväl som prospektivet till extra Appar introducerades under året.

Källor föreslår att Apple befinner sig i en specifikation av avveckling med Time Warner Inc. samt deras partners i hopp om ett ömsesidigt tillfredsställande erbjudande för att föra HBO Go -appen till Apple TV. Det är för närvarande okänt var de två verksamheten befinner sig när det gäller förhandlingarna, men om allt går till plan så kan Apple TV -ägare njuta av streamingmaterial från HBO på sina TV -apparater i mitten av året.

HBO Go -applikationen kommer att ha förmågan att tillhandahålla mycket mer än 600 distinkta timmar med tv samt filmfilmer till de konsumenter som för närvarande betalar för ett medlemskap med en kabel -tv eller satellitinstallation. Liknande strömningstjänster som Netflix såväl som Hulu har redan visat sig vara oerhört framträdande erbjudanden på Apple TV-set-top-rutan, så det är bara rationellt att anta att en officiell HBO-app skulle vara nöjd med exakt samma entusiasm.

Det verkar som om Apple planerar att se till att Apple TV förlorar sin “hobby” -etikett i hopp om att det kan dyka upp som den måste-ha materialströmningsenheten för TV-apparater. Time Warner skulle definitivt vara angelägen om att få sin app framför de många miljoner Apple TV -ägare samt bidra till sina befintliga appar som redan finns på Microsoft Xbox 360 samt Roku.

Förutom att Time Warner breddar antalet prylar som de erbjuder, skulle HBO Go -applikationen också se affären cementera sitt engagemang för iOS såväl som dess individuella bas. De erbjuder redan HBO Go -upplevelsen på iPhone såväl som iPad, liksom att stödja Apple TV skulle göra det till den allra första applikationen som verkligen behöver ett avgiftsbelopp för att få tillgång till innehållet. Vi förstår inte vad framtiden innehar för Apple när det gäller hemunderhållningsteknologi, men utvecklingen av Apple TV bekräftar definitivt Tim Cooks kommentarer om att hans verksamhet otroligt tänker på vardagsrummet.

(via Bloomberg)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post