SANDISK 2TB Extrem SSD sjunker till vansinnigt låga $ 269,99 pris, det är 61% rabatt [ursprungligen $ 700]

Priset för snabb bärbar lagring fortsätter tack och lov att falla. Det har fortfarande något sätt att komma någonstans nära de tillgängliga priserna på konventionella snurrskivor, men vi kan drömma. Hur som helst, idealisk nu är han en fantastisk tid att plocka upp Sandisks 2TB extrema bärbara SSD med stora besparingar att få.

Medan Amazon listar denna enhet som att sälja för $ 700 tidigare, kan du realistiskt förvänta dig att betala cirka $ 340 hos många återförsäljare. Idealisk nu till och med det låter högt med tanke på att Amazon använder det för bara $ 269.99. Det är en mycket bra besparing på vad som är en exceptionell bärbar SSD.

Köp: Sandisk 2TB Extreme bärbar extern SSD från Amazon: $ 269.99 | Originalpris: $ 340

Höghastighetsöverföringar med upp till 550 MB/s Läshastigheter låter dig steg hi-res foton och videor snabbt (baserat på intern testning; prestanda kan vara lägre beroende på drivkapacitet, värdenhet, operativsystem och applikation.)

Förutom att det är en mycket respektabel storlek på 2TB är detta också otroligt snabbt. Med överföringshastigheter på upp till 550 Mbps kan vi inte tänka på en värld där du skulle hitta denna enhet långsam. Det är också ganska robust vilket gör det bäst att använda på vägen oavsett om du är en videograf, fotograf eller bara någon som gillar att arbeta när och vart stämningen tar dem.

När det gäller bärbara SSD: er är detta en av de bäst granskade. Det har mycket mer än 1 000 recensioner på Amazon med en stjärnbetyg på 4,6 av 5. Det är den typ av betyg som många produkter bara kan drömma om och om du är ute efter en ny bärbar SSD, tror vi att du bara hittat det.

Fler lagringsalternativ finns tillgängliga, men denna pris- och kapacitetsavtal är ganska svårt att ignorera.

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 13 Beta 3 IPSW -länkar, OTA -profiluppdatering tillsammans med iPados 13 Beta 3

Ladda ner iOS 13 Beta 3 -profil utan UDID / Developer -konto, så här

Nedladdning: iOS 13 Beta 3 17A5522G IPSW Links, OTA Revised Update släppt till devs

Jailbreak iOS 12.2 Använda UNC0VER 3.3.0 IPA

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 och iPados 13

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone och iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW Links & Install på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post