Apple Switches iPhone 14 kameraleverantör bland kvalitetshanteringsproblem

Apple har tydligen ändrat leverantören av vissa iPhone 14 bakre kameror bland problem över kvalitet.

Analytiker Ming-Chi Kuo säger att Apple har flyttat cirka 10 miljoner kameradelningsorder från geni, till Largan, till följd av problemen.

Kuo säger att frågan associeras med de bakre linserna på iPhone 14, med analytikern som tar sig till Twitter för att säga att hans “senaste undersökning indikerar en av Genius’s iPhone 14 baklinser som troligen har upplevt från beläggningskrackkvalitetsproblem.”

Rapporten fortsätter att säga att även om Apple har varit tvungen att vidta åtgärder för att säkerställa att kvalitet upprätthålls på de färdiga iPhone 14 -modellerna, tror det inte att förändringen kommer att påverka den totala tillgängligheten för prylarna när de säljs senare detta år.

Kuo tror att “påverkan på iPhone 14 -transporter nästan kan ignoreras eftersom Largan kan fylla leveransgapet väl.”

Apple förväntas tillkännage fyra nya iPhone 14 -mönster senare i år, troligtvis i eller runt september. De två Pro-designen förväntas spela nya 48-megapixelkameror medan de också tros vara de enda mönster som får ett nytt A16-chip. Den grundläggande iPhone 14 och iPhone 14 Max är istället mer benägna att använda samma A15 Bionic som redan driver iPhone 13 -uppställningen utöver den senaste iPhone SE.

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 15.6 på iPhone och iPad -statusuppdatering

Nedladdning: iOS 15.6 Final IPSW länkar OTA -data och iPados 15.6 ut nu

iOS 16 Betakompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 Beta 4 Nedladdning, släppdatum: När Apple förväntas fröa det?

iOS 16 Beta 3 Ladda ner IPSW -länkar för iPhone, iPad ut nu för devs

iOS 16 BETA 3 Profilfil Nedladdning av OTA -uppdatering utan dev -konto, här är hur

Ladda ner iOS 16 Beta 3 IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post