Apples iPad Pro har 4 GB RAM

Införandet av iPad Pro under gårdagens Apple Media -evenemang som hanteras för att fånga kreativiteten hos en hel del konsumenter som söker efter en mycket mer performant iPad riktad till digitala proffs. Apple hanterade för att göra en utmärkt uppgift att inte bara introducera iPad Pro, men på samma sätt visa upp sina funktioner såväl som prestandaförmågor genom att föra Eric Snowden, Adobes chef för mobil design, att köra med sitt företags uppdaterade svit med innovativa molnmobilappar. Med tanke på på den demonstrationen verkar ett officiellt Adobe -pressmeddelande om ämnet ha beskrivit, liksom därefter tagit bort, precis exakt hur mycket Ram iPad Pro packar.

Adobe är verkligen angelägen om att marknadsföra sin kraftfulla variation av innovativa Cloud-mobilappar samt praktiskt taget släppte ett pressmeddelande som beskriver förmågan till Adobe Comp CC, Adobe Photoshop Sketch, liksom den snart utgivna Photoshop-reparationen som möjliggör reparation som möjliggör Bildmanipulation samt redigering direkt på enheten.

Pressmeddelandet växer inte bara lyriskt om Adobes egna paket, men kompletterade också iPad Pro genom att ge bort en av dess hemligheter.

iPad Pro är utmärkt för innovativa arbetsflöden med en hög res 12,9 ″ pekskärm vid 2732 x 2048 pixlar, A9x -chip samt 4 GB RAM …

Den officiella Adobe -publikationen har för att redigeras med delen relaterad till iPad Pro -processorn samt mängden RAM som tas bort. Det är för närvarande okänt om detta är på begäran av Apple, eller om ordalydelsen inom utgivningen var spekulativ utan några faktiska bevis för att säkerhetskopiera tipset som Apples största surfplatta ännu, kommer att levereras med 4 GB RAM. Som företag är Apple vanligtvis skeptisk till att beskriva omfattande tekniska specifikationer för sin hårdvara och istället välja att fokusera på ett antal marknadsförbara funktioner snarare än exakt hur mycket RAM en gadget har.

Det är också inget trick som Apple historiskt sett har varit, liksom till synes fortsätter att vara, ganska snålt när det gäller mängden RAM som är packad i sina enheter; Förra årets iPhone 6 levererades med bara 1 GB RAM. En praktisk med iPhone 6S verkar antyda att mängden RAM har fördubblats till 2 GB den här gången runt, vilket skulle matcha det som upptäcktes i iPad Air 2. Apples förmåga att få ut mesta möjliga av hårdvaran såväl som Kombination av programvaruapplikationer innebär vanligtvis att de inte kräver att kompensera genom att smälla i stora RAM -installationer. Att hålla det sagt, om iPad Pro verkligen har 4 GB RAM så kan vi bara inte vänta med att känna precis exakt hur snabbt och flytande det verkligen är.

(Via: g för spel)

Du kanske också vill inspektera:

iPad Pro är här: funktioner, specifikationer, pris, släppdatum [allt du kräver att veta]

iPad Small 4 tillkännagiven: Specifikationer, pris, släppdatum

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post