Denna John Deere traktor kräver inte en bilist

medan många autonoma bilar indikeras att resa över motorvägen, kommer John Deers nya 8R-traktor som visas på 2022-konsumentelektronikutställningen troligen bara att korsa fält såväl som det kommer att göra det utan en människa vid hjulet.

Traktorn är slated att erbjuda jordbrukare i slutet av 2022 samt har sex par stereokameror för att producera en 360 graders syn på hinder. Det utnyttjar också platsteknik, inklusive GPS, för att se till att det är där det är tänkt att vara med en deklarerad noggrannhet på 1 tum. Du kan se en video om odjuret nedan.

Enligt pressmeddelanden har verksamheten testat innovationen i minst 3 år. Det hanteras av – vad mer? – En smartphone-app som kan ställa in den på uppgiften såväl som skärm den på distans, så att jordbrukaren kan skärpa såväl som hanterar operationen från var som helst. Företaget förklarar att det kan förbereda 325 hektar om 24 timmar.

I videon nämner det att du kan låta traktorn springa 24 timmar om dygnet, så vi antar att kamerorna inte kräver omgivande belysning att fungera. Vi ser på att kostnaden för detta kommer att vara svimlande såväl som – ärligt – om du har gjort någon typ av robotik, verkar det inte som en extremt hård uppgift. Du måste fråga om det kommer att bli billigare konkurrenter om den vanligtvis konventionella jordbruksmarknaden börjar omfamna tekniken. Naturligtvis har stora konkurrenter som situation IH antingen avslöjat planer eller demonstrerade pilotprogram för att göra liknande saker.

Inte att det inte finns redan förarefria traktorer som erbjuds från kejsaren samt Fendt, liksom även affärer som kommer att återställa befintliga enheter som det autonoma traktorföretaget samt björnflaggrobotik.

Vanligtvis när vi talar om John Deere är det förknippat med sin reticens för att låta folk reparera träna traktorer. Om du tror på att bygga din egen, kanske du vill börja din forskningsstudie med det här projektet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post