Apple släpper ny beta -firmware för AirPods, Pro, Max; Här är exakt hur man ställer in den

Apple har släppt nya beta -versioner av programvaran som driver sina AirPods, AirPods Pro, samt AirPods Max -hörlurar. Den nya betaversionen ger såväl nummer 5B5040C som erbjuds för nedladdning nu.

Apple började göra det möjligt för designers att ställa in programvaran i juni, men de kommer att kräva en iPhone som kör iOS 16, en Mac med MacOS Ventura, samt Xcode 14 för att göra det.

För att ta tag i beta -firmware och ställa in den, här är exakt hur du kräver att göra det.

Steg 1: Vi kräver att ställa in AirPods Pro Beta -profilen till din iPhone. För att göra det, indikation i ditt Apple Designer -program på din iPhone, gå till nedladdningar> Fler nedladdningar samt välj AirPods / Pro / Max Beta> Visa detaljer samt bara ställa in profilen. Om din iPhone ber dig med en pop-up varning, slå tillåt. IPhone behöver också dig gå in i ditt lösenord för att säkerställa att installationen kan godkännas.

Steg 2: Nu, på din Mac, introducera Xcode samt gå till inställningar> Utvecklare, följt genom att gå till Beta-firmware före utsläpp i AirPods / Pro / Max-testavsnittet. Vänd bara omkopplaren till inställningen såväl som att du alla är så mycket som att få den nya beta -firmware för dina AirPods.

Efterföljande uppdateringar kommer också att uppfylla när de släpps automatiskt.

Det är för närvarande okänt vad som är nytt i den här specifika uppdateringen, men vi förväntar oss inte att det är något särskilt spännande. Dessa betor tenderar att inkludera bugfixar såväl som prestationsförbättringar snarare än extra funktioner, så få inte så bra bort.

Så småningom kommer denna beta att skickas till alla naturligtvis, liksom det kan inträffa tillsammans med frisläppandet av iOS 16.1. Den specifika uppdateringen testas redan av designers utöver de på det offentliga beta -programmet. Vi kan förvänta oss att uppdateringen ska erbjudas runt om i världen inom de närmaste veckorna.

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 Släppt som Public Introight Nearns

Hur man reparerar dålig iOS 16 Batterilivslängd [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

iOS 16 Kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ modifieringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post