Amazon Echo kan nu hjälpa till att hitta information om lokala restauranger och företag

Amazons Echo är en av de tekniska delar som inte bara har bra utseende, utan också kan förstå vad vi säger. Och när det får nya funktioner och funktionalitet, blir det oss ännu mer upphetsade. Idag har Amazon gjort just det genom att lägga till Yelp -stöd till det.

Nu kapabel att göra något smartphones och surfplattor har gjort ett tag tack vare saker som Siri, Cortana och Google Now, Amazon Echo kan ta röstkommandon och använda dem för att hitta lokala företag. Det betyder att du nu kan be Alexa hitta dig pizza eller en bra plats för kinesisk mat, och enheten kommer att använda Yelps data för att ge dig rekommendationer. Det kommer också att skicka detaljer som Star Rating, telefonnummer och en länk till Yelp -listor till din smartphone eller surfplatta via Echo -appen. Det är allt ganska mycket som du kan förvänta dig, även om vi inte är säkra på att det är så användbart med tanke på spridningen av programvara som redan är på våra telefoner och surfplattor som kan göra i stort sett samma sak.

Hitta lokala företag och restauranger

Du kan nu be Echo om information om lokala företag och restauranger och Alexa ger dig detaljerna – rakt från Yelp. För att komma igång, gå till inställningar i Alexa -appen, välj din enhet och lägg till din adress. Här är några idéer när du har skapat:

Begär cashewkyckling? Fråga bara: “Alexa, hitta mig en närliggande kinesisk restaurang.”
Undrar du när apoteket stängs? Fråga bara: “Alexa, vad är timmarna för ett närliggande apotek?”

En sak som Echo kan göra som de flesta andra saker inte kan beställa din Halloween -godis. Alla användare behöver göra är att be Alexa att “beställa Halloween Candy” eller “Beställ Halloween Chocolate” för dig och Echo kommer att gå av och göra just det från ditt länkade Amazon -konto på enheten. Användare kan välja in eller ut ur den specifika funktionen om de till exempel är oroliga för att barn gör beställningar, men vi gillar själva idén.

(Källa: Amazon)

Du kanske också vill kolla in:

Amazon rabatterar primärmedlemskap till bara $ 67 för en dag endast

Amazon lanserar nya Fire-surfplattor som börjar på $ 49 med $ 250 6-pack-alternativ

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post