Apple tillkännager Black Friday 2011 försäljning för 25 november över hela världen

Så snart Thanksgiving Turkiet har konsumerats kommer många att förbereda sig för nästa slags semester, Black Friday. I år faller det den 25 november och kommer att vara den dag där många återförsäljare går från att vara i rött, till att tjäna vinst för året och vara i svart. På Black Friday Morning kommer butikerna att öppna tidigt och erbjuda otroliga erbjudanden för dem som hade turen att vara först i raden.

Apple är inget undantag. Precis som förra året har de lagt till en teaser -banner i sin onlinebutik, som noterats av MacStories:

”Markera din kalender nu och kom tillbaka till Apple onlinebutik för det speciella evenemanget på en dag. Du kommer att upptäcka otroliga iPad-, iPod- och MAC -gåvor till alla på din lista. ”

Bannern finns för närvarande på några av Apples internationella webbplatser som i Australien och Italien, men inte på den amerikanska webbplatsen. Än.

Nu innan du blir för upphetsad, kom ihåg att Apples rabatter är relativt små jämfört med de som erbjuds av elektroniska butiker. Den goda nyheten är att affären vanligtvis varar hela dagen. Ett annat plus, du behöver inte vakna tidigt och stå i långa rader. Det är, såvida du inte vill. Om du vill ta din nya iPod, iPad eller Mac Home samma dag som du köper den, kan du gå in i en amerikansk butik och få samma Black Friday -rabatt som finns online.

Precis som förra året har Apple varit tätt med detaljer. Att titta på de erbjudanden som erbjuds förra året kan ändå ge dig en god uppfattning om vilken typ av erbjudanden som Apple kan erbjuda för Black Friday i år:

iMac: $ 101 av alla modeller

MacBook Pro: $ 101 av alla modeller

MacBook Air: $ 101 av alla modeller

iPod Nano: $ 11 rabatt 8 GB, $ 21 rabatt 16 GB

iPad: ($ 41 rabatt på alla modeller)

iPod touch: ($ 21- $ 41 beroende på modell)

Apple kommer sannolikt att erbjuda samma utbud av rabatter till deras linje av iDevices i år, men vi måste vänta till Turkiet dag innan vi får reda på detaljerna.

Om du inte är ett fan av tidiga väckningstider och långa linjer är du inte ensam. Kolla in vilka erbjudanden som erbjuds online under Black Friday, resultaten kan överraska dig. Det är en så växande trend att även nästa dag, känd som Cyber Monday, har specialerbjudanden.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post