Microsoft tillkännager Xbox 360 Fundamentals Pack, fullständig information här

Nu när vi nästan är i det sista kvartalet av kalenderåret betyder det att semestersäsongen officiellt kommer så bra som vi kräver att vi tror på att komma in i Den presentköpande överdrivläget som ser oss spendera våra svåra tjänade pengar på vänner, hushåll och gillade sådana. Alternativt kan vi bara se det som en anledning att gå ut och köpa oss själva alla fantastiska saker som vi vill ha och skylla på Holiday Madness. Jag förstår vilken jag föredrar.

Oavsett om du menar att ge dig själv med gåvor i år, eller köpa något för spelgeek i ditt liv kan Microsoft bara ha den perfekta produkten för dig som beror på hithyllor i oktober, precis i tid för att ge säsong av säsong av goodwill. Redmond -verksamheten hoppas uppenbarligen att detta år kommer att se ett antal Xbox 360 -konsoler som köps som gåvor som de har avslöjat ett nytt Xbox 360 -grundläggande paket som hem alla de viktiga 360 -konsolprodukterna i en praktisk bit bunt. I stället för att köpa konsolen såväl som sedan måste utvärdera utgifterna för alla typer av extra tillbehör eller shoppa för den allra bästa kostnaden individuellt, har Microsoft tagit besväret ur det samt slapp vad de tror att vi kräver till en Härlig bit $ 79,99 Pack.

Själva paketet innehåller alla utrustningar som de tror att du kräver att komma igång med att ta dina spelupplevelser på internet mot kompisar såväl som spelare från hela världen, förutom att få ut det mesta av de möjligheter som Xbox -konsolen ger med Åtkomst till underhållning av hög definition online. 360 Fundamentals Pack innehåller en trådlös Xbox-styrenhet, en praktisk bit media-fjärrkontroll för att säkerställa att individer inte kräver att fikla med styrenheten när de försöker titta på videoinnehåll, en höghastighets HDMI-kabel samt tre månader får tillgång till Ett Xbox online -guldmedlemskap. Inte en dålig bit bunt för kostnaden och bör spara köpare runt $ 55 jämfört med typiska privata inköp av exakt samma artiklar.

Chansen är stor, om du är den typ av shoppare som rutinmässigt jagar ut de allra bästa erbjudandena antingen på internet eller på high street, kan du troligtvis plocka upp dessa produkter individuellt för ungefär exakt samma kostnad eller ännu billigare i vissa fall, Men för en hel del människor är bekvämligheten att ha allt i när Pack är värt risken för några ytterligare dollar. Fundamentals Pack kommer att erbjudas officiellt i oktober i år.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post