Anpassa Samsung Experience 9.0 på Galaxy S8/ S8 Plus som kör Oreo

Vi har förstått att Samsung har levererat alla sina smartphones med en personlig Android UI som heter Touchwiz. På senare tid har Samsung bytt namn till Touchwiz eftersom Samsung upplever men essensen i UI är fortfarande densamma. Nu är det också en sanning att det finns entusiaster av Touchwiz/Samsung -erfarenhet såväl som det finns hatare också. Men många av oss skulle erkänna att det på samma sätt är massivt framträdande på grund av de funktioner som ingår av Samsung.

För att lägga till de redan nuvarande funktionerna släppte Samsung den aktuella Android Oreo -uppdateringen på Galaxy S8/S8+ med Samsung Experience 9.0. Det är onödigt att säga att Samsung upplever 9.0 såväl som det ger funktioner såväl som förbättringar tillsammans med det. Det finns emellertid Android -individer som vill ha så många funktioner som möjligt på sina enheter. För dessa användare finns det en personaliseringsmodul som heter Xposed -modul.

Det fanns en sådan framträdande Xposed -modul som endast erbjuds för Samsung -prylar som också kallades Wanam Xposed. Men saker gick inte för att planera för Wanam XtouchWiz -modulen såväl som den måste avbrytas på grund av brist på uppdateringar och underhåll. Men det är inte slutet för Samsung Touchwiz -individer som vill köra xposed på sina enheter. En designer vid namn Firefds från XDA Forums har etablerat en anpassad version av Wanam Xtouchwiz -modulen. Tidigare komponerade vi om att anpassa Samsung -upplevelser som använder Firefdsg på Android Nougat.

Det avgörande elementet i Firefds Set Xposed -modulen är att den är kompatibel med Samsung Galaxy S8/S8+ som kör Android 8.0 Oreo. Denna modul gör det möjligt för dig att anpassa Samsung Experience 9.0 från den aktuella uppdateringen också. Några av er kanske har förstått att Firefds -uppsättningen har erbjudits för marshmallow såväl som Nougat också. Således, om du har använt dessa versioner av Firefds -inställda kommer du absolut att gilla den här modulen. Anledningen är att Firefds Kit [O] -modulen har alla funktioner som arbetar från de äldre versionerna.

Nu har designern också påpekat uttryckligen att Firefds -kit [O] -modulen kontrolleras samt körs på Exynos -variationer av Galaxy S8/S8+. Det nämns dock inte om modulen körs på Snapdragon -variationer av Galaxy S8 samt S8 Plus så att du måste prova det på din egen risk. Annat än så nämner designern att denna modul kan fungera på andra Touchwiz -prylar som kör Android Oreo också. Detta inkluderar Galaxy Note 8 samt Galaxy S9/S9 Plus.

Läs om alla funktioner i Firefds Ställ in Xposed -modulen underifrån. Denna lista innehåller funktioner från äldre versioner utöver några nya tillägg. I köp för att ställa in den här modulen på din enhet, gå över nedan för att kolla in vår djupgående tutorial.

Funktioner i Firefds Kit [O]

Avancerad strömmeny

Carrier Etikettval i tillståndsfältet

Falsk systemstatus

Inaktivera TIMA/KAP

Samtalinspelning

Auto telefonsamtalinspelning

Bypass E -postutbytesbegränsningar

Inaktivera tilldelning av koppling

DVF: er inaktiverar alternativet

Inaktivera batterinivå/temp -kontroller när du använder kameran

Inaktivera ADB under säkrad låsskärm

Aktivera meddelandebesparing samt återställa från SD -kort

Visa trådlös laddningspop

Dölj NFC -ikonen

Inaktivera Bluetooth -popup

Inaktivera volymkontrollljud

Inaktivera lågt batteriljud

Skärmgränsinställningar

Och få andra funktioner (som påpekas av utvecklaren)

Förutsättning

Se till att din Galaxy S8/S8+ körs på den aktuella Android Oreo -uppdateringen från Samsung. Du kräver också att inspektera din Samsung -upplevelse UI -version som måste vara 9,0.

Om du ännu inte har uppdaterat din Galaxy S8/S8+ till Android Oreo kan du följa vår djupgående handledning härifrån.

Du kräver också att låsa upp enhetens bootloader och ha en skräddarsydd läkning som TWRP installerad.

Det föreslås att du tar en säkerhetskopia av din smartphone innan du kör den här guiden. Detta kommer att se till att du inte tappar någon typ av avgörande data även om något går fel.

Nedanstående procedur inkluderar installation av en Xposed -modul på din Galaxy S8/S8+. Således kräver du att du ställer in Xposed Installer på din smartphone först och främst.

Se till att din gadget har en riskfri batterivartion för att säkerställa att din smartphone inte stängs av under installationen. Vanligtvis måste du ha telefonen ansluten under processen.

Nedladdningar

Firefds Set Xposed Module | Ladda ner

Missa inte: 10 Xposed -moduler Du måste prova ideal nu

Steg för att anpassa Samsung Experience 9.0 på Samsung Galaxy S8/S8+ som kör Android Oreo

Se till att du har slutfört varje såväl som varje steg som påpekas i avsnittet för förutsättningarna.

När du är klar, ladda ner Firefds Kit Xposed -modulen ansluten i avsnittet Nedladdningar ovan.

Alternativt kan du också följa stegen 4 samt 5 påpekas nedan om du inte vill ladda ner modulen ovanifrån.

Öppna Xnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post