Anenn för iOS låter dig ändra färg på statusfältets ikoner

Lagerförvaren på Cydia är bokstavligen packade till takbjälken med en mängd tweaks och tillägg som bokstavligen finns för att ändra nästan alla delar av iOS -plattformen på jailbroken enheter. Oavsett vad du vill göra med iOS, till exempel att tema det eller ändra hur en viss del fungerar, finns det alltid ett sätt.

En ny jailbreak -tweak som heter Aerial tillåter iPhone- och iPad -användare att tillämpa lite färg och anpassning på statusikonerna i statusfältet.

Konceptet med antenn är faktiskt mycket enkelt. I stället för att vara en komplex installation eller finjustering som försöker göra för många saker, är antenn ett litet paket som rippar genom statusfältets ikoner som representerar olika tillstånd och saker i hela iOS, och gör att en användare kan tillämpa en färgglad fyllning och stroke till dem För att injicera lite karaktär till enhetens gränssnitt.

I all ärlighet, enkel är allt det behöver vara eftersom det definitivt fungerar, är mycket lätt att använda utan inlärningskurva och kommer inte att korsfäst enhetsbatteriet.

Efter installationen är det så enkelt som att välja ikonen som du vill ändra och sedan tillämpa en strokefärg på den som lindar själva ikonen i den valda färgen. Alla som installerar antenn bör också veta att de färgade statusfältikonerna bara visar färger när de är i appen och inte på iOS-lås eller hemskärm.

Olika ikoner på statusfältet kan ha olika färger och kombinationer som tillämpas på dem, vilket i princip innebär att du potentiellt kan ställa in en mycket regnbågs-tema statusfält när du är på språng, det vill säga om du tycker att estetiskt tilltalande naturligtvis.

Aerial är ett kommersiellt paket, tillgängligt för nedladdning via BigBoss -förvaret på Cydia, och kommer att sätta dig tillbaka $ 1,99.

De flesta är vana att kunna ta tweaks och förlängningar gratis i dag, men om det här är den typ av funktionalitet du faktiskt vill ha och längtar efter, är det definitivt värt att dela med den lilla summan för livstidsägande.

Du kanske också vill kolla in:

De bästa jailbreak -teman för iOS 10 – 10.2 [Anemone & Winterboard]

Topp 10 Cydia Repos / källor för iOS 10 – 10.2 [Lista]

De bästa tweaksna för iOS 10 – iOS 10.2 Jailbreak

Jailbreak iOS 10.2.1 / 10.3 för iPhone och iPad [Senaste statusuppdatering]

Jailbreak iOS 10 / 10.2 / 10.1.1 på iPhone 7, plus, 6s, iPad Pro med Yalu [uppdaterad]

De bästa orsakerna till Jailbreak iOS 10 på din kompatibla iPhone eller iPad

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post