Qualcomm uppgraderar Snapdragon X65 -modem med bättre krafthanteringsfunktioner och mycket mer

Qualcomm tog idag omslagen av Snapdragon X65 5G -modemet, ett modem som kommer att finnas i alla flaggskeppsenheter nästa år och kommer troligen att vara det sista Qualcomm del för att hitta ett hem i en iPhone.

Det nya modemet, med en fjärde generationens 5G-modem-till-antenn-lösning, kommer troligen att vara en del av 2022 iPhone-uppställningen. Från och med 2023 förväntas Apple använda sina egna 5G -modem istället.

När det gäller denna nya del, lovar Qualcomm en större MMWAVE -bandbredd för startar.

Utökade MMWAVE -kapaciteter för global expansion med stöd för större 200 MHz bärbandbredd i MMWAVE -spektrumet och MMWAVE -stöd i fristående (SA) -läge. Med MMWAVE kommersiellt utplacerade av alla större operatörer i USA och Japan, och över 150 globala operatörer som investerar i dessa högbandsfrekvenser1, lägger dessa nya MMWAVE-funktioner grunden för att driva kommande utrullningar av 5G MMWAVE i Kina och andra regioner tillsammans med 5G SA Nätverksutveckling. Snapdragon X65 stöder spektrumaggregering av upp till 1 GHz av MMWAVE-spektrum och 300 MHz av sub-6 GHz-spektrum över FDD och TDD, vilket möjliggör en oöverträffad 5G-kapacitet för nätverk och brinner 5G-hastigheter för användare.

Mer viktigt för många användare är emellertid det faktum att det nya Snapdragon X65 -modemet kommer att erbjuda förbättrad effekteffektivitet, något som är viktigt för smartphones som redan drar massor av kraft tack vare nötkött CPU: er.

Förbättrad effekteffektivitet med stöd för batteriets livslängd hela dagen, samtidigt som man möjliggör bättre prestanda genom ny kraftbesparande teknik inom Qualcomm® 5G Powersave 2.0. Med utgåva 16 UE-assisterad information (UAI), en effekteffektivitetsförbättrande teknik, kan enheten och basstationen nu utbyta vital information för att dynamiskt och effektivt hantera olika anslutningsparametrar såsom antal transportörer, tilldelad bandbredd, lager och termisk prestanda för att optimera för att optimera Nätverksresurser för den specifika pågående applikationen eller sammanhanget.

Qualcomm säger att det för närvarande tar till sina kunder inför en planerad lansering av modemet mot slutet av detta år. Det kommer dock att vara alldeles för sent att göra en debut i iPhone 13. Det kommer istället att använda Qualcomm Snapdragon X60 -modemet.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 14.5.1 IPSW -länkar, OTA -profilfil tillsammans med iPados 14.5.1 släppt

Jailbreak iOS 14.5.1 Med checkra1n, här är hur man gör [guide]

Hur man nedgraderar iOS 14.5.1 och iPados 14.5.1 [Tutorial]

Hur man fixar Bad iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

Konvertera fabrik Wired Apple CarPlay till trådlöst Apple CarPlay i din bil enkelt, så här

iPhone 12 / Pro Screen Protector med härdat glas: Här är de bästa

Bästa iPhone 12, 12 Pro-fodral med smal, plånbok, ultratunn design? Här är våra bästa val [lista]

Bästa iPhone 12 Small Screen Protector: Här är en lista som är värd att checkin

Bästa iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Här är en lista som är värd att kontrollera

Apple View ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post