De minsta arkadskåp har du någonsin sett

efter att ha surfat Amazon en dag, [Dave] upptäckte en extremt fascinerande stycke kit: en liten, 1,5 “digital fotoram. De är inte extremt komplexa, bara en LCD, några knappar för att cykla bilden, liksom ett batteri för att hålla det som helst. Han valde det allra bästa användningen av den här tekniken skulle vara ett litet arkadskåp, med skärmbilder av de allra bästa spelen en mörk neon upplyst arkad på slutet av 80-talet hade att erbjuda.

Efter att ha köpt några av dessa digitala fotoramar på eBay, [Dave] som är inställd på arbetet demontera ramarna samt att utveckla ett anpassat hölje. Han önskade några speciella funktioner: kontroller på bästa ställe, utbytbara sidor, liksom de strålande röda ögonen på en mynt acceptorplats. [Dave] piskade en design upp i OpenScad samt skickade delarna till sin skrivare.

Kontrollerna för den digitala fotoramen var kopplade till en kvartett av taktomkopplare på hanteringspanelen, liksom en röd LED erbjuder glödet från myntacceptorn. Med en USB-kontakt samt ramens minne packas upp med skärmbilder, har [Dave] ett fantastiskt skrivbordsleksamt.

Alla lämpliga uppgifter är uppe på Thingiverse om du vill utveckla din egen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hacking en LCDHacking en LCD

HD4478 är en otroligt vanlig LCD-styrenhet. Folket på Sorgonet fick den här visningen av en gammal kreditrapportkortläsare. Det är lätt att prata med dessa kontroller med bara en parallell portkabel.