Apple experimenterade med en rundad glas iPhone men beslutade dock på grund av höga producerande kostnader

Även om vi inte tror att den nuvarande Apple kontra Samsung -rättegången är en bra sak för innovationsvärlden, består det definitivt för en fascinerande Titta från utsidan och gör det möjligt för oss att få en inblick i de inre funktioner och stilstrategier för båda företagen. Specifika uttalanden samt depositioner från de som ger bevis i situationen ger oss vad som annars skulle vara en ganska mycket omöjlig titt på de tidiga stilbesluten som centrerade kring framsteget av iPhone.

De senaste bitnuggorna med information som gör sig själv förstått tack vare rättegången är sanningen att äpple tärnad med konceptet att använda rundat såväl som format glas i iPhone i ett försök att inte bara göra det extremt snyggt, men på samma sätt komma upp med en form som avsevärt minimerade faran för skador om individen tappade den på en svår yta. Även om prototyper av den rundade glas iPhone gjordes – i sanning interiör prototypnummer 0355 hänvisar till detta – beslutades det så småningom att de producerande kostnaderna för de två formade bitarna av härdade glas var bara till höga.

Douglas Satzger, som nu är en arbetare på Intel, men tidigare hjälpt Apple i tolv år, är en av de tidigare Apple -stil -teammedlemmarna som har blivit ombedd att tappa sin förståelse och kunskap under fallet. Han verifierade att den rundade glasstilen var en av de producerande vägarna som verksamheten var ute efter att gå ner på, men det fanns olika problem med den producerade prototypen som krävde att Apple så småningom skulle röra sig i en annan riktning samt skapa den ursprungliga iPhone som Vi introducerades till 2007:

Innovationen i att utforma glaset, utgiftsfamiljemedlemmen för att forma glaset vid den tiden, liksom några av stilfunktionerna i denna specifika form gillade inte. Innovationen vid den tiden hade mycket att göra med det. Glasets höga egenskaper hade mycket att göra med det.

Under rättegångsprogrammet har vi sett ett antal prototypstilar som äpple itererade med innan de så småningom sätter sig på den slutliga produktionsmodellen, men med tanke på alla de i åtanke är denna rundade utveckling definitivt en som resonerar mest med mig som iPhone -användare . Den nuvarande typfaktorn för iPhone är en härlig utveckling såväl som ett utmärkt exempel på såväl typ som funktion, men jag skulle fortfarande vilja se Apple introducera en rundad glasversion av iPhone i framtiden.

(via Networkwrold)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post