Hackaday Länkar: 12 mars 2013

Tack och lov spard från Steampunkers

[Chris] upptäckte en riktigt bra ficka klocka-stil multimeter i en låda med skräp som passerade ner från far till son. Det finns ingen typ av markeringar på det, så han letar efter någon typ av info han kan få på den. Det är en stor bit vintage tech i någon typ av tillfälle; Kontrollera de bilder han skickade in nedan:

Här är en reparation för dina olagliga saker

[Don] “förvärvade” en av de Kina-bara Raspberry Pis, men efter att ha anslutit den, skulle bara strömlampan fortsätta. Fixen sätter uppenbarligen dessa tre filer i mappen / boot på ett Red PI SD-kort.

Inte en fickur

[Tom] valde en gammal DC Volt-mätare i en antikvitetsbutik. Han guttade snabbt den för att göra en analog mätskärm för sin hallon Pi. Det finns några tillståndsljus att påminna [Tom] av något han inte har räknat ut än. Förmånspoäng för en prisvärd Buck Boost Converter, men.

Smashing Monitors? Verkligen?

Meriden, CT Hackerspace, New England Society of Info samt teknik, Vandaliserades förra veckan. De har att göra med några äkta punkar här; Deras datorer var inte stulna, de var bara krossade. Nesit letar efter donationer (både pengar såväl som utrustning), så om du har några skärmar eller gamla Boxxen samt online runt där, tänk på att bidra till dem.

Hjälp en kille här ute.

[Jonathan] är en äkta stor kille som arbetar med sin masters avhandling om metoder för att utveckla en hållbar verksamhet med framsteg av öppen källkod. Han vill att du ska ta en undersökning. Exakt hur förstår vi att han är cool? Han hade något publicerat på att ha tillbaka när vi hade den gamla svarta och vita såväl som scotch tape-bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post