Apple säljer nu blixtbaserade hörlurar som utgifter mer än iPhone

Apple har lagt till några ganska kostsamma hörlurar till sin onlinebutik, med Audeze EL-8 som kostar hela $ 799,95 samt packat vad Audeze hävdar är The The the the Audeze EL-8 Världens allra första helt integrerade blixtkabel.

Tidpunkten för dessa hörlurar som ser ut i online -Apple -butiken är lite nyfikna, förutsatt att de senaste rykten om att Apples iPhone 7 kommer att dumpa det ökända 3,5 mm hörlursuttaget som för närvarande sitter på botten av befintliga telefoner. Det är mer än troligt bara en slump, men det är på samma sätt möjligt att Apple valde ankomsten av dessa rykten som en bra tid att börja sälja hörlurar som skulle fungera bra med en 3,5 mm hörlur-jack-mindre iPhone. Vi önskar bara att de inte var så dyra.

Om Apple tar bort det befintliga 3,5 mm -jacket, förväntas blixt vara som användare kommer att länka hörlurar såväl som hörlurar som går framåt. Inte alla kommer att vara ganska så imponerande som Audeze EL-8, men med sin inkluderade blixtkabel som skickar en full 24-bitars digital signal från iOS-gadgeten den är ansluten till, till headsetet genom en förment hög kvalitet DSP också som 28-bitars DAC. Allt som uppenbarligen uppgår till ett $ 800 -par hörlurar, särskilt när du faktorerar mikrofonen som helt stöder Siri såväl som en app för att anpassa ljudets attribut.

EL-8-designen ger dig en livlig lyssningsupplevelse med en utökad frekvensåtgärd som öppnar upp en ny bredd av ljud. Föraren är fyra gånger större än många andra hörlurar samt ger utmärkt basåtgärd tillsammans med extremt låg distorsion. För att matcha EL-8: s imponerande ljud är dess industriella stil av BMW: s DesignWorks. Förutom en långvarig aluminiumbyggnad ser du till att du har en bestående njutning.

De som försöker stänka några riktiga pengar på hörlurar kan hämta Audeze EL-8 från Apple Store online med leverans som förväntas på ett par dagar. Alternativt föreslår vi att du väljer att samla i butiken, bara för att förhindra att leveransföraren kastar dina 800 $ hörlurar över ett staket någonstans.

Du kanske också vill kolla in:

Rose Gold Beats Solo2 trådlöst såväl som urbeats hörlurar som nu erbjuds från Apple

Apple använder $ 60 iTunes presentkort med beats hörlurar såväl som högtalare köper

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post