3 fantastiska tweaks för de rotade LG G4

Ett av de mest populära flaggskeppen som introducerades i år, den majestätiska LG G4. packed with spectacular features such as a Snapdragon 808 SoC, Adreno 418 GPU, a sensational 5.5 inch IPS LCD Quad-HD screen with a pixel density of 538ppi (pixels per inch) as well as an incredible 1/2.6” 16MP rear cam capable of Fånga bilder av upplösningar så mycket som 5312 x 2988 pixlar.

För en stund tillbaka hade vi täckt exakt hur man låser upp och rotar LG G4. Om du missade dem, var noga med att inspektera det i länkarna nedan.

En av de massor av fördelar som jag hade diskuterat för att rota din LG G4 är att det ger dig efterfrågad flexibilitet att börja moddera din gadget för att förbättra dess funktionalitet. Även om massor av skulle föreslå att det är ett enormt nej, skulle jag tendera att vara oenig.

I situationen för LG G4 här är 3 tweaks eller “modifieringar” (det fantasifulla ordet för det) som gör att du kan förbättra din upplevelse med den rotade LG G4.

Obs: För att använda dessa tweaks/mods kommer du att kräva en rotad LG G4, om du inte har förankrat din ännu ska du inspektera vår publicering

Spela in 1080p -videor vid 60 fps

Den allra första modifieringen ger oss förmågan att använda till LG G4: s otroliga CAM -sensor för att spela in 1080p full HD -videor vid 60 fps. Vanligtvis korsar videospelning på 1080p normalt inte 25-30fps-märket, vilket har en tendens att påverka videokvaliteten. Så allt du behöver göra är att se detta XDA-inlägg, ladda ner alla typer av blinkbara zip från de som tillhandahålls samt blinka alla typer av en av dem som använder en skräddarsydd läkning som TWRP eller CWM.

Och det kommer att ge dig möjligheten att tillåta valet i videoinspelningsinställningarna att spela in 1080p -videor vid 60 fps.

Missa inte: PPI vs DPI: Vad är de lika bra som skillnaden?

Ändra skärmdensiteten

DPI eller DOTS per tum är en bestämning av pixeltäthet över skärmegods, nu även om LG G4 med sin QHD -display, som använder en betydande DPI är tillräcklig. Du kanske vill nu såväl som att minimera eller öka DPI för en mindre skärm av större ikoner.

I sådana fall är det extremt enkelt att göra det. Vanligtvis finns det ett långt såväl som utmanande förfarande för att göra ändringar av Build.Prop -filen. Men den tekniken har förenklats av en fin app som heter TextDroider DPI.

Tänk på att standardvärdet är 540, du kanske kan ta ner det till cirka 480. Men att gå låga kommer att få alla dina appar att börja krascha.

Aktivera dubbelfönster

Nu kan du förstå att LG G4 redan stöder flerfönster eller dubbelfönster. Men det erbjuds bara för några få applikationer som ärligt att du inte kommer att använda alls. Att möjliggöra denna funktion för all applikation är oerhört grundläggande såväl som allt som behövs är att göra lite modifiering i en rad inuti build.prop -filen.

Med alla typer av rotdatahanterare navigerar du till ‘/System’ såväl som du kommer att se Build.Prop -filen. Öppna den såväl som bläddra för linjen som säger “fortsätter.SplitWindow.support_all” samt ställer in den till = sant. Spara data samt kontrollera behörigheterna för att säkerställa att de är oförändrade. Starta om din gadget såväl som voila! I det dubbla fönstervalet i Recents -menyn ser du att alla applikationer dyker upp. Dessutom finns det många andra build.prop -justeringar som kan hjälpa dig att anpassa din LG G4.

Och det är allt! 3 otroligt praktiska såväl som fascinerande tweaks för att göra din LG G4 ännu bättre. För alla typer av mycket fler tips eller frågor låt oss förstå i kommentarerna nedan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post