Hackaday Prize Inträde: McXy – Tiny Laser Cut Aluminium 3D-skrivare

med enkel tillgänglighet av billiga och 3D-skrivare från de vanliga kinesiska webbplatserna, kanske du tror att det kan finnas lite rum för ett annat hemgjorda 3D-skrivarprojekt. Lyckligtvis ser samhället av 3D-skrivare att göra älskare inte det sättet.

[Bobricius] har en ganska stor 3D skrivardesign i de verk som vi tror att du kommer att vilja. Det överensstämmer med tillverkning av tillverkaren / Ultimaker-stilen genom att den är en låda istället för en gantry, och den är upprättad från CNC-cut aluminium för en stark och tilltalande effekt. Whar sätter det ifrån varandra är dess storlek, endast 190x190x251mm och med en 80x80x80mm utskriftsvolym, det är liten. Du kanske undrar varför det kan vara en tillgång, men när du anser att han redan har en mycket större skrivare blir det uppenbart att något litet och bärbart för snabba små utskrifter kan vara en tillgång.

Ovanligt för en hemgjord 3D-skrivare har den inga 3D-tryckta delar, istället är det laserskärning hela. Och också ovanligt var alla CAD-arbetet utfört i örn, bättre förstått för PCB-arbete. Det är ett pågående arbete vi presenterar idag eftersom det är en hackadayprisinmatning, men det ser ut som om det färdiga objektet kommer att vara något av en bit pärla.

Hemlagade 3D-skrivare kan vara särskilt imponerande, till exempel, vi har visat dig den här exceptionella SLA-skrivaren.

HackadayPrize2017 sponsras av:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post