Armdriven Xbox Lite släppte 2013, nästa gen Xbox går med i senare [rapport]

Vi är för närvarande på det hjälplösa scenen när det gäller nästa Xbox-utgåva, varvid rykten och spekulationer kontinuerligt återvinns och återvinns och återvinns och återvinns och återvinns och återvinns och återvinns och återvinns och återvinns och återvinns och återvinns och Med lite officiellt ord som används av Microsoft tvingas vi försöka muddra lite sanning från de massor av motstridiga rykten.

Vissa trodde att nästa gen Xbox skulle visas på E3 i år, men företaget har kvävat dessa rykten och säger: “Vi kan bekräfta att det inte kommer att vara tal om ny Xbox-hårdvara på E3 eller när som helst snart.”

Till skillnad från många tekniska utgåvor – som följer åtminstone ett grovt mönster – är nästa Xbox lite svårare att ringa. Det Redmond-baserade företaget är för närvarande i en övergångsfas, med en stor översyn av sin Windows-plattform, och snarare än att vara en liknande uppgradering och förbättring har det föreslagits ofta att det kommer att finnas två olika enheter.

Konsensus, fram till nu, har varit att det kommer att finnas en strömmande mediefokuserad enhet som tar rollen som “vardagsrumsglädje” för casual spelare, medan den andra kommer att vara en direkt konsol, med avancerad hårdvara för att lugna hardcore Gamer. Enligt Nerd, krediterad som en av de mycket mer pålitliga källorna till läckt information, ser det fortfarande ut att vara på korten på korten. Bloggning med hjälp av Reddit, sade han:

“Min förståelse är att vi kommer att se en Xbox-enhet i slutet av 2013 som gör arkadstil och alla nuvarande och framtida medieappar med Kinect (med nästan läge). . . Det kommer att vara en armbaserad plattformspris-konkurrenskraftig med Apple TV (om du redan äger en Kinect). ”

Kinect har verkligen injicerat en del zest i Xbox -plattformen, och som vi vet är den avslappnade spelaren ett givande mål på marknaden i dag. Det tros att arkadenheten skulle hålla konsumenterna upptagna medan premiumenheten är beredd.

Nerd upprepade också vad vi redan vet – detaljer om Xbox 360: s efterträdare är disiga, samtidigt som han tilllade att Kinect Controller förmodligen kommer att få en CAM -uppgradering efter lanseringen av huvudkonsolen. En efterträdare till Kinect förväntas dock inte komma fram till 2015.

(via BGR)

Du kanske också vill kolla in:

Vad jag förväntar mig att se i nästa generations Xbox

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post