En kylig press Juicer för kostnaden för några resor till Jamba Juice

tycker du om att dricka juice men ogillar inte rengöringen efter att ha gjort det? Ja, det gör vi också. Så gör [Max Maker], som ledde till stilen och födelsen av $ 40 kallpress Juicer. Om du har trodde på att köpa en juicepress har utgiften varit att hålla dig från att dra avtryckaren, bör du definitivt inspektera den. Denna utveckling kommer att spara dig några seriösa pengar och ser ganska enkelt att replikera.

[Max] Designad denna juice press medan vi håller oss typiska människor i åtanke som inte har dyrt verktyg i vårt ödmjuka garage eller verkstad. Till exempel, för att göra brickan, visas vi exakt hur man utför de preliminära böjarna i arket av rostfritt stål som endast utnyttjar några plywood samt klämmor. Då visas vi exakt hur man böjer hörnen, liksom slutligen “trattens del av brickan med bara några fler grundläggande verktyg – en bänkskärm, hammare, såväl som tång. Ingen metallbroms krävs!

Pressen är enkel att använda – wrap din frukt eller grönsaker i lite cheesecloth, lägg den på facket, såväl som pumpens handtag. Rengöring (som har varit en ökänd smärta-in-bake när det gäller industriella juicers) är snabbt så enkelt som enkelt – skölj bara brickan!

Bygg video efter pausen.

Naturligtvis, om du har högar pengar du vill bränna, kan du alltid gå med den polära motsatsen till denna juicer – något som det överdrivna, över-konstruerade juiceero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post