Högsta verktygsvagnen

[Burning Becks] Ställ ut på ett försök att bygga högsta verktygsvagnen för sig själv, och vi måste erkänna, vad han har kommit med är ganska jävla. Inte bara är vagnen mycket organiserad och funktionell, den har en integrerad fingeravtrycksskanner för att låsa upp en dörr, ett knappsats för att låsa upp en annan låda, en RFID-etikett för att låsa upp en annan … och en RF-fjärrkontroll. Överdriven? Kanske. Men hej, vad om du oavsiktligt brinner bort alla dina fingerutskrifter samtidigt som du bygger en Hotplate SMD-återflödesugn? Det är möjligt!

För att bygga högsta verktygsvagnen var [Becks] att göra lite forskning. Speciellt undersöker bäst här på Hackaday, eftersom vi älskar att täcka distinkta arbetsbänkar och verktygslådor. Han har tagit några idéer från några av våra favoritarbetsplatshackar som datorns tornverktygslåda, en cyklists cykelverkstad (ja det är faktiskt monterat på cykeln!), Ett resande elektroniklaboratorium, och naturligtvis den mobila lödande arbetsstationen som sätter upp snabbt och låter dig komma snabbt.

Det mesta av byggloggen är på tyska men Google Translate gör ett ganska bra jobb att få poängen över. Det finns många bilder av byggprocessen, och till och med några videor. Tyvärr kan vi inte bädda in dem, så du måste istället klicka på några länkar.

Först har vi en demonstration av fingeravtrycksscannern, då en video som visar knappsatsen i aktion, RF-fjärrkontrollen och en närbild på spärrmekanismen för RFID-märkesskannern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post