Sony Xperia E4 -smarttelefonen meddelade, varar 2 dagar på enstaka avgift [video]

Efterträdaren till Xperia E3 från Sony har avslöjats – Xperia E4 – liksom verksamheten är tilltalande batteritid som kommer att pågå i två dagar . Så vad har just förändrats med E4? Upptäck efter hoppet.

E3 har funnits i praktiskt taget ett halvt år nu, liksom där E4 -ankomsten var oundviklig, verkar uttalandet verifiera att Sony tar en ny stilmetod till sin smarttelefonuppställning i framtiden. Det finns många ändringar som Sony har avslöjat för E4, men kanske den mest ögonbrynshöjande sanningen är Sonys försäkringsanspråk för batteriet som länge varar i två dagar på en enda laddning.

Batteriet i E4, vid 2 300 mAh, är dock bäst där med E3: s 2 330 mAh också, så det som exakt har Sony gjort för att toppa E3: s batteritid är fortfarande oklart. E4: s skärm har stöttats så mycket som en stor 5-tums från den 4,5-tums som upptäcktes på E3, liksom till och med upplösningen har uppförts till 540 x 960 (QHD) som kanske inte är mycket av en ökning, Men det garanterar verkligen inte ett boost i batteritiden. Kan det vara modifieringen av chip som Sony har gått med för E4?

Ja, Sony har valt i ett 1,3 GHz fyrkärnigt mediatek MT6582-chip för sin nya telefon, liksom vi tror att det skulle ha antydt att fortsätta med ett nytt budgetplanchip från Qualcomm för att hålla det enkelt. Så enkelt i sanning att telefonen ger ingen 4G LTE -anslutning, så att alla som ser framåt för att få E4, denna lilla tekniska skulle vara en viktig fråga för dem. Antagande Detta diskuterar den förbättrade batteritiden.

Telefonen har 8 GB interiörlagring, som är en stöt upp från 4 GB-området som upptäcktes i E3, liksom en avsevärt stött upp 2MP framåtvänd videokamera som kan fotografera videor på 720p.

För att släppas i slutet av denna månad har Sony ännu inte ange var såväl som exakt hur mycket kommer E4 att erbjudas för, men förutsatt att målmarknaden liksom lämplig konkurrens, kanske vi tittar på något mellan $ 130 liksom $ 160.

Kommer du att få en Sony Xperia E4? Låt oss förstå i kommentarsavsnittet nedan.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post