Installera Glados i taket på ditt hem

Ställ in den här lätta fixturen i ditt sovrum samt du kan kyssa dina nätter av lugn sömn farväl. Fläktar av portalspelet Franchise kommer att erkänna det som en mindre version av den megalomanska egenskapen. Denna specifika återgivning är exakt hur hon tittade i den andra delen av serien. Lampan är utvecklingen av [Dragonator]. Det var helt 3D tryckt innan de var utrustade med lysdioder för att verkligen fungera som ett ljus.

Vårt första trodde är att det här jobbet handlar om 3D-stil för att få den slutliga produkten T0 ser så fantastisk ut. Men om du gräver lite djupare ser du att det är så mycket mycket mer än det. För att få bitar som ser ut så bra måste du ha en välinställd skrivare och vara redo att låta den springa i 40-60 timmar när det brinner med 2 kg filament. Vid den tidpunkten är du fortfarande långt från ytlinjen som [Dragonator] och ställer sedan till att arbeta slipning såväl som att måla alla bitar. Därifrån ställde han kärleksfullt allt, inklusive växlar såväl som motorer för att ge det motiv.

I slutändan fungerade elektroniken inte som han tänkte. Men kanske efter lite ledig tid från allt detta arbete kommer han att återuppliva jobbet såväl som att göra lite mer framsteg. För oss gör den estetiska redan hacken. Att göra det steg såväl som ljud som tecknet skulle vara överst.

Om du gillade det här kan du inte sakna Glados potatis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post