Här är exakt hur man online stream Apples 12 september iPhone -evenemang

Exakt hur man kan strömma Apple iPhone 8 / x / utgåva 12 september evenemangsnyckel på Android, Windows, iOS, Apple TV samt fler enheter.

Nu när Apple officiellt har avslöjat sitt 2017-iPhone-evenemang som kommer att ta plats på Steve Tasks biograf på företagets fantastiska nya Apple Park-campus, är det inte bara det allra första evenemanget som tar plats i det nya området som ägnas åt sen Apple Co- Grundare Steve Jobs, men det är också en chans för världen att få en allra första glimt på Apples nya iPhone -sortiment. Och naturligtvis en chans att välkomna annan hårdvara såväl som programvaruapplikationserbjudanden.

Vi kommer snart att se om alla våra förutsägelser på iPhone X / Edition såväl som andra produkter är sanna, och naturligtvis kommer vi att ha all den informationen för dig som täcks här online på RP från evenemanget. Men om du verkligen vill titta på strömmen själv, såväl som har varit orolig för exakt hur du kan göra det, så har vi all den informationen åt dig.

TVOS (Apple TV)

Det verkar vara meningsfullt att titta på Apple-evenemanget på Apple-hårdvara, liksom Apple TV som är kopplad till en tv-apparat med hög definition är troligtvis den allra bästa metoden att titta på detta. I själva verket, om du har tur, kan du till och med se att Apple introducerar en ny Apple TV med 4K+HDR -stöd när du tittar på strömmen på en befintlig Apple TV. Galenskap!

För att göra detta kommer du att kräva en andra eller tredje generationens Apple TV-löpande firmware 6.2 eller högre, eller, naturligtvis, den nuvarande fjärde generationen Apple TV som kör TVOS med Apple Events-app som laddats ner från TVOS App Store.

iOS (iPhone, iPad, iPod touch)

Att ha en iOS-driven gadget är definitivt den enklaste och den mest bärbara metoden att titta på Apple-evenemanget. Allt du kräver är en iPhone, iPad eller iPod Touch som kör iOS 9.0 eller högre samt se till Apple.com/apple-events/September-2017/ i Mobile Safari för att ta in strömmen.

macOS (Mac)

Om du ingår i Apples ekosystem kan du verkligen ha en Mac på plats. Om så är fallet, såväl som du vill titta på online -strömmen, allt den inkluderar med den MAC, kräver du bara att du kör MacOS 10.11 eller högre, samt har den senaste versionen av Safari installerad. Det är då en situation med att besöka Apple.com/apple-events/September-2017/ genom Safari samt titta på strömmen live.

Windows (PCS)

Windows 10-individer har nu njutningen av att kunna strömma Apple-evenemang om de är i den typen av saker, liksom det kan göra det genom att åberopa Microsoft Edge Web-webbläsaren, navigera till Apple.com/apple-events/September-2017 /. Ropa ut till Apple för att visa Windows -individer som också.

Android (enheter)

Är du en Android -användare? Bryr du dig passionerad om såväl mobil som teknikområdet samt bryr dig om vad Apple verkligen gör ur ett produktperspektiv? Bra nyheter, det är möjligt med användning av VLC -appen.

Ladda bara ner VLC -appen för Android från Google Play Store, öppna menyn i appen, välj Stream och gå till att följa URL:

Detta borde ha täckt och se till att du kan bevittna alla iPhone-relaterade tillkännagivanden när de inträffar i realtid.

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 11 Beta 10 IPSW samt OTA -uppdatering för designers släppta

Nytt i iOS 11: Dela iCloud -lagring med hushållsmedlemmar, här är hur

M4U Kodi Addon fungerar inte? Här är exakt hur man ställer in det 2017 på rätt sätt

Ladda ner iOS 11 Beta 10 & Ställ in på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 10.3.3/ 10.3.2/ 10.3.1/ 10.3 för iPhone samt iPad [Senaste skickuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hacking en LCDHacking en LCD

HD4478 är en otroligt vanlig LCD-styrenhet. Folket på Sorgonet fick den här visningen av en gammal kreditrapportkortläsare. Det är lätt att prata med dessa kontroller med bara en parallell portkabel.