Så här är du på sidoladdar på Amazon Avsluta TV -stick

Om du inte är medveten är Amazon -avslutande TV -stick Amazons svar på Googles Chromecast. Den terminerade TV -sticket är fortfarande ganska annorlunda i applikationen, men vi har pratat om detta i utmärkt detalj tidigare. Om du vill upptäcka mer om skillnaderna mellan Chromecast och avsluta TV -stick, följ den här länken. En stor skillnad ligger i sanningen att Chromecast stöds av Android medan den avslutande TV -sticket inte är det. Överraskande kör den avslutande TV -sticket i princip på Android. Den levereras inte med Play Store, men den har Amazon App Store. För vissa kan det vara tillräckligt, men Amazon App Store är extremt begränsad. Du kanske vill ladda appar vid någon tidpunkt.

Sideloading har sina fördelar, men de flesta Android -appar är designade för smartphones. Som ett resultat, även om de kan installeras, kanske de inte körs ordentligt eller körs alls på den terminerade TV -sticken. Sedan Terminate TV Stick kör Android kan du ladda ner samt ställa in APK -data från över webben precis som på Android. Även om Android här inte har ditt traditionella smarttelefongränssnitt. Så du kan inte bara tillåta okända källor och få installera APK -data på det traditionella sättet.

Gör din Terminate TV -pinne redo

Innan du kan komma igång, men du måste se till att din avslutande TV -stick är beredd på den. Allt du behöver göra är att tillåta ADB -felsökning och appar från okända källor.

För att göra detta, ström på din avslutande TV -stick samt navigera till inställningar> Gadget> Designeralternativ. Här klickar du på ADB -felsökning samt appar från okända källor för att säkerställa att villkorstexten strax under läser.

Tryck nu på baksidan på din Terminate TV -fjärrkontroll samt också navigera till Inställningar> Enhet> Om> Nätverk. På höger sida kan du upptäcka din Terminate TV Sticks IP-adress. Lägg märke till det någonstans eller bara stanna på den här skärmen för nu.

Installera såväl som Configuration Apps2Fire

Den snabbaste såväl som den enklaste metoden för att ladda appar till din avslutande TV -stick är via din Android -telefon eller surfplatta. Förutom appen du kommer att kräva på din Android -telefon eller surfplatta heter Apps2Fire. Denna app kommer att förenkla en process som, om du var tvungen att göra manuellt, skulle vara lång såväl som att utmana ner till några kranar. Apps2Fire erbjuds gratis i Play Store.

[GooglePlay URL = “”]
Missa inte: SeriesGuide: Den allra bästa appen för att spåra TV -program

När den har installerats, introducera appen. Dra höger med de olika flikarna tills du är under fliken Konfiguration. I det enda erbjudna textfältet, gå in i IP -adressen som du noterade från din avslutande TV -stick eller fortfarande har på skärmen och tryck sedan på Spara. Appen länkar sedan till din pinne. I situationen noterar du inte IP -adressen fortfarande, du kan trycka på Bläddra slut på TV: s knapp under textfältet. Det tar något längre tid att bläddra än det borde dock hantera att upptäcka din pinne så länge den är påslagen.

Sideload -appar till din avslutande TV -stick

Nu när du har Apps2Fire länkad till din pinne kan du snabbt ställa in alla typer av appar på den. Om du vill ställa in en app på din TV -pinne som redan är installerad på din telefon, dra bara med till fliken Regional Apps. Just här upptäcker du en lista över alla appar som är installerade på din telefon eller surfplatta. Klicka på appen du vill ställa in på din pinne och välja installation. Appen börjar sedan laddas upp såväl som ett pop-up-kort kommer att visas med en utvecklingsfält. Det kan ta ett tag med stora appar så se till att du håller telefonen vaken under processen.

När den når 100%måste du vänta lite mer för att appen verkligen ska installeras. När installationen är klar blir du varnad på både din telefon och din TV. Om du vill ställa in en app som inte är installerad på din telefon kan du ställa in den från Play Store, samt sedan ladda upp den med Apps2Fire och sedan avinstallera appen från din telefon. Ytterligare en lösning är att ladda ner appen APK på din telefon. När du har APK trycker du på uppladdningsknappen överst i Apps2Fire, välj APK, välj Ställ in såväl som exakt samma process.

Tänk dock på att appen du försöker ställa in måste göras eller optimeras för att använda med Terminate TV -fjärrkontrollen. De flesta Android -appar fungerar bara inte, så bra som det är sant för action -launcher eller någon typ av andra Android -lansering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post