Apple VP klargör en ny iPad -batterisituation, utarbetar att det inte finns några problem med det överhuvudtaget

som granskar en berättelse som vi täckte för ett par dagar sedan, en Apple Rep har kommit ut samt angivit metoden att den nya iPad hanterar batterival avgår inte i någon typ av metod från det sätt på vilket äldre iOS -prylar gör det.

Liksom den mindre hysteri som hänför sig till menad överhettning av den nya iPad, verkar det ha varit viss förvirring, manifesterad till kritik, med en del känsla lurad genom att upptäcka att en 100% avgift inte vanligtvis är en “full avgift” fram till runt en timme efter.

Tack och lov har Apple VP Michael Tchao talat ut för att erbjuda situationen. Så vad är den låga ner? Nåväl, den nya iPad presterar i Sanning visar iPad som 100 procent som laddas precis innan den når ett helt laddat tillstånd, men tidiga adoptörer behöver inte oroa sig, med tanke på att exakt detsamma gäller för iPhone och iPod Touch. I Köp för att bevara avgiften på höjdnivå fortsätter alla Apples prylar att avgift till 100 procent, och släpper sedan lite såväl som avgift tillbaka så mycket som 100 procent i en repetitiv cykel upp tills gadgeten är frånkopplad från dess kraftkälla.

Tchao talade med Allthingsd idag, sa Tchao

Den kretsen skapas så att du kan hålla din gadget ansluten så länge du vill. . Det är en utmärkt funktion som alltid har varit i iOS.

Så det verkar bara vara en situation för paranoia från nya iPad -älskare såväl som filmkritiker, av vilka många verkar mycket mer vaksamma än någonsin för att se till att varje element är i bästa möjliga typ. Laddningssystemet har alltid varit på plats, men har stannat kvar under radaren verkar det, fram till nu.

Som någon som har en bärbar dator, surfplatta, smartphone eller någon typ av bärbar digital gadget kommer att förstå – utan batteri är de i huvudsak värdelösa – oavsett exakt hur massor av klockor och visselpipor är anslutna. Så även om teknikvärlden kan ha varit lite överhäftande när det gäller att antaga att något var fel, är bekymmerna definitivt förståeliga.

Tschao tillade också att oavsett vilken punkt i en cykel batteriet är, kommer 10 timmars användning fortfarande att tillhandahållas – som garanteras av Apple.

Bortsett från den svaga Wi-Fi-som fruktverksamheten ännu inte har kommenterat-verkar det som om majoriteten av de tidiga Nags och snags kan läggas till sängs.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post