iOS 9.3 Dev Beta 1.1, Public Beta 1 i iOS 9.3 samt OS X 10.11.4 som nu erbjuds att ladda ner

designers registrerade på Apples framstegsprogram har historiskt sett varit mycket i linje för att få någon typ av pre-release Programvaruapplikation som det Cupertino-baserade företaget anser i form för att släppas för testning. Vi när han återigen bevittnade det mönstret för ett par dagar tillbaka när Apple släppte en massa beta; inklusive iOS 9.3 Beta 1, OS X 10.11.4 Beta 1, TVOS 9.2 Beta 1, samt den allra första beta av WatchOS 2.2. Medan dessa designers är hektiska testning av sina produkter med den senaste firmware, har Apple varit hektisk internt förberedde programvaran för en frisläppning till dem som är registrerade på dess offentliga betatestningsprogram. I linje som håller det programmet erbjuds nu iOS 9.3 såväl som OS X 10.11.4 Preliminära betor för allmänheten.

Offentliga testare med en räntesats i iOS förstår bara inte vad de ska göra med sig själva. Apple har redan en beta -version av iOS 9.2.1 ute i världen för testning samt avancemang. Släppandet av iOS 9.3 sitter bra tillsammans med den inkrementella uppdateringen, men lägger till ett utmärkt erbjudande mer prestanda för testare att få sina tänder till. iOS 9.3 introducerar en ny funktion som heter Night Shift som i huvudsak Sherlocks det utmärkta arbete som har tagits fram av F.LUX -applikationen som var framträdande i jailbreak -världen.

Apple har också introducerat ett antal Siri -förbättringar som inkluderar stöd för ett antal nya språk. Det finns också också inneslutningar för 3D -touch -snabba åtgärder i lagerappar som väder, inställningar, kompass, appbutik samt mer.

På Mac -sidan av saker kan de som föredrar att arbeta från skrivbordet få tag på det senaste OS X 10.11.4 offentliga beta just nu. Som du kan förvänta dig finns det också några godsaker för att få tag på den här uppdateringen.

Apple har fokuserat när han återigen på säkerhetsoptimeringar under OS X Hood, förutom att introducera stöd för onlinbilder i den ursprungliga meddelandena -appen inom OS X. Rutinmässiga individer på plattformen bör också kunna märka några imponerande prestationsförbättringar.

För dem som redan har en offentlig beta-versioner av iOS eller OS X erbjuds uppdateringarna just nu för registrerade offentliga testare som nedladdningar över luften (OTA) med lämpliga mekanismer för applikationsapplikationer.

Uppdatering X1: Apple har nu också släppt iOS 9.3 Beta 1.1 Utveckla nummer 13E5181F till de som är registrerade på Apple Designer -programmet med reparation för installationsproblem.

Du kanske också vill inspektera:

iOS 9.2 / 9.1 JAILBRAK -tillståndsuppdatering

iOS 9.3 Funktioner: vad som helst på ett ställe

iOS 9.3 Jailbreak demoed på video

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post