Apple börjar pick-up-alternativ i butiken för iPhone 5S / 5C i specifika butiker

IPhone 5S / 5C kan ha sålt extremt bra under sin allra första helg till försäljning, men leveranser är nu allt-men spenderade, Förutom att få tag i årets många eftertraktade gadget hittills-om du inte redan har gjort det-är nästan omöjligt. Konsumenter som gör beställningar under de senaste dagarna har möts med långa uppskattade fraktdatum på två veckor eller mer, men i köp för att försöka och hjälpa fans att få tag på enheterna mycket snabbare, har Apple rullat ut en butik Upphämtningsalternativ för utvalda butiker. Erbjuds via företagets webbplats kan den vara iPhone-ägaren kontrollera butikstillgängligheten för varje konfiguration av det nya flaggskeppet innan de ställer sitt köp samt plockar upp gadgeten från deras lokala butik.

IPhone 5S, frakt i USA, såväl som många andra platser, har nu fallit till oktober, med konsumenterna som har rusat ut för att få gadgeten på lanseringsdagen. Med en 64-bitars processor, fingeravtryckssensor samt en ny guldfärgkonfiguration är det ingen överraskning som gadgeten har krossat någon typ av tidigare öppningshelg för en smartphone, liksom med många miljoner mycket mer som nu har gjort sina beställningar också Som väntande kvitto berättar den nuvarande 9 miljoner försäljningssiffror för både 5 -talet och 5C säkert bara en del av historien.

Samma pick-up-alternativ erbjuds också för iPhone 5C, men det är värt att notera att den billigare, polykarbonathöjd gadgeten inte är nära så begränsad. Eftersom iPhone 5C nu är extremt svår att källa, kommer många helt enkelt att ha avgått sig till “budget” -modellen (smart, Apple), men när 5C är show-stopper, hoppas man att den andra leveransvågen kommer att vara tillräcklig för Erbjud tillräckligt med den fantastiska efterfrågan.

När guldmodellen tillkännagavs drog den lite av en blandad reaktion under hela blogosfären, men eftersom lanseringen, som visas den överlägset mest populära av de tre. Som en ny färg jämfört med de andra två, skulle det alltid dra in en hel del uppmärksamhet, men med priser på eBay och sådan hämta praktiskt taget fördubblar RRP för det glänsande champagnalternativet, verkar det som Apple har en gång en gång en gång en gång har en gång en gång Kom igen med en vinnare i konsumentens öga.

Vi kommer att hålla dig informerad om alla typer av andra iPhone 5S-relaterade nyheter, inklusive alla typer av ännu mer information om tillgänglighet, så håll dig uppdaterad!

Du kanske också vill kolla in:

Unboxing iPhone 5s samt blå iPhone 5c

Hur man ställer in och använder iPhone 5s Touch ID Fingerprint Sensor [Video Walkthrough]

iPhone 5S vs iPhone 5 vs iPhone 5c: Side By Side Hardware Jämförelse [VIDEO]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post