Lägg till anpassade animerade startlogotyper på iPhone, Jailbroken med GreenPois0N

Vi har berättat allt om att lägga till animerade startlogotyper till din iOS -enhet tidigare, och appen som gör att allt magi händer är nu tillgänglig på Cydia.

För att installera din egen anpassade boot -logotyp måste du säkert jailbreak din iDevice. Härifrån vill du skjuta upp Cydia och söka efter ‘Apple Boot -logotyp’. Därefter installerar du “Animate” så är du på god väg till lite animerad godhet.

Nu behöver du några teman, som kan hittas genom att söka i Cydia efter ‘BootLogo’ och installera vilka teman som tycker om.

När allt som är gjort är det bara en fråga om att skjuta upp inställningar.

Du kommer naturligtvis att behöva ha en jailbroken iPhone eller iPod touch för att installera den. Följ vår steg -för -steg -guide som publiceras här för att jailbreak din iPhone, iPad eller iPod touch med REDSN0W på iOS 4.2.1 (eller untethered med GreenPois0N RC5), eller med Limera1N på iOS 4.1, eller med PWNAGETOOL på iOS 4.3 om du inte har något inte redan.

Apple Boot -logotyp (AKA ANIME) är tillgänglig för helt gratis på Cydia.

Kolla in vårt iPhone Apps Gallery och iPad Apps Gallery för att utforska mycket fler appar för din iPhone, iPad och iPod Touch.

Tack till Stu De-Lube för tipset!

Du kan följa oss på Twitter eller gå med i vår Facebook -fan för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google och Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Netbook ComparatorNetbook Comparator

Vår senaste Netbook Publish fick ett stort svar. De är nästan enhälligt älskade. Några avvikande åsikter var dock närvarande. Några personer påpekade det förrän den här generationen anlände, fick de