Original iPhone Reviewer delar praktisk erfarenhet med iPhone X

Apples iPhone X kommer att anlända den 3 november, vilket innebär några dagar innan dess kan vi inte förvänta oss att se en flod av nya iPhone-recensioner landa över hela Internet som de som har ett bäst nu får inte publicera sina tankar om vad som är Apples viktigaste iPhone -utgåva under de senaste tio åren.

Steven Levy har emellertid redan publicerat sitt stycke eftersom Apple gav honom mycket tidig tillgång på grund av att han var en av de ursprungliga få som utvärderade den allra första iPhone 2007.

Levys fulla arbete är väl värt en läsning, men som du kan förvänta dig var han tydligen förvånad över de saker som du kan förvänta dig att han skulle bli förvånad över – nämligen den nya OLED -skärmen och det faktum att iPhone X bara är marginellt större än Nuvarande 4,7-tums iPhone 8. Det är ingen antydning när iPhone X sträcker skärmen till 5,8 tum jämfört med det mindre 4,7-tums glaset av den mindre enheten och med alla tekniker som den packar.

Ett område som många har ifrågasatt är det nya gestbaserade navigationssystemet som bristen på en hemknapp tvingar användare. Vi är dock glada att höra att avgiften snabbt anpassas till det på nolltid. Det kommer säkert att finnas en viss mängd muskelminne som är involverade i de svepande gesterna inblandade, men som misstänkt verkar det som om det bara kommer att ta lite tid innan du sveper uppåt för att stänga en app blir andra naturen.

Flytta till nästa stora förändring, ansikts -ID. Levy hade ursprungligen några problem genom att han var tvungen att vänja sig att ge iPhone sin uppmärksamhet innan han såg sina meddelanden – på iPhone X är de inte synliga om inte ett ansikte upptäcks. Det verkar också vara en viss inkonsekvens med hur Face ID låser upp enheten, även om detta helt enkelt kan vara ett fall av avgift som inte är van vid hur iOS 11 hanterar upplåsningsprocessen på den nya enheten.

I alla fall, när jag fick tag på det, fann jag att jag kunde ringa ner De Niro och få den att låsa upp mycket mer naturligt, även om jag fortfarande är mystifierad att det i vissa fall går direkt dit jag slutade och andra gånger ber mig att svepa upp. Och jag gillade Apple Pay med iPhone X-att ha att dubbelklicka på sidoknappen och sedan använda Face ID var ett tydligare sätt att göra transaktioner.

Det är nu bara några dagar innan de som fick sina förbeställningar i gott och tidigt kommer att kunna prova en iPhone X för sig själva, och det är då vi får en riktig känsla för hur den kommer att tas emot. Rulla på fredag! För tillfället kan du kolla in den kompletta upplevelsen direkt från Levy på Wired.

Du kanske också vill kolla in:

iOS 11.2 Beta 1 Ändringar, släpp anteckningar och Changelog -detaljer du behöver veta om

Ladda ner iOS 11.2 Beta 1 OTA via konfigurationsprofilfilen utan utvecklarkonto

Ladda ner iOS 11.2 Beta 1 IPSW -länkar och OTA -uppdatering för din iPhone och iPad

Nedgradering iOS 11/11.1 på iPhone eller iPad [How-to Guide]

Ladda ner iOS 11, 11.1, 11.0.3 Länkar och installation på iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11 / 11.1 / 11.0.3 På iPhone och iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post