I sista minuten 2017 Holiday Tech-erbjudanden: iPhone X-tillbehör, PS4 PRO, 2017 nyaste MacBook, helt gratis kredit, mycket mer

Vi närmar oss snabbt slutet på den festliga säsongshoppingperioden, vilket alltid antyder att producenter vill Steg upp deras affärserbjudanden för att få dig att köpa sina varor. Detta är alltid bra nyheter för dig, slutkonsumenten. Vid köp för att garantera att du får de bästa besparingarna har vi återigen en bra samling kuraterade teknikavtal som är utvecklade för att direkt spara pengar.

Från och med tittar vi på Anker iPhone X -skärmskyddet + stötfångare som kommer in för bara $ 6.

Nästa upp är PS4 Pro 1TB -konsolen som är tillgänglig med en rabatt på $ 50, men om det är Xbox du är ett fan av, kan Xbox One S 500 GB vara din för bara $ 208. Du kan också använda en Amazon -reklamrapport på $ 5 om köp av ett Starbucks digitalt presentkort värt $ 50 eller högre. Sist men inte minst har vi en rabatt på 12-tums Apple MacBook med näthinnesplay. Fullständig information om alla erbjudanden är följande:

Amazon Echo/Alexa, Fire TV -enheter (upp till 50% rabatt)

Detta är en omfattande lista på en rad Amazon Echo/Alexa, Fire TV och andra produkter tillgängliga med stora rabatter. Från $ 149 Echo Show till Fire HD 8 Tablet till Fire TV Stick till andra, det finns lite i deras för allas smak!

Köp: Echo/Alexa, Fire TV, andra enheter från Amazon: Upp till 50% rabatt

Anker iPhone X Screen Protector X2-Pack + stötfångare ($ 5,99 med marknadsföringskod, vanligtvis $ 7,99)

Detta är inte bara ett skärmskydd för iPhone X. Detta är ett skärmskydd med dubbelförsvarsteknik. Vi är inte helt säkra på att någon vet vad faktiskt innebär men ”dubbel” -försvar måste vara bättre än enstaka försvar, eller hur? Applicera detta på din vackra iPhone X så får du direkt en ytterligare skyddsnivå för den vackra OLED -panelen.

Detta paket innehåller X2 -härdade glasskärmsskydd tillsammans med stötfångarfodral.

Köp: Anker iPhone X Screen Protector X2-Pack från Amazon: $ 5,99 | Originalpris: $ 8

Starbucks digitala presentkort (få $ 5 helt gratis Amazon -kredit)

Du vet att du har en stor kärlek till Starbucks som du funderar på att köpa presentkort med högt värde för att mata det beroende. Med den här affären, om du köper ett digitalt kort för StackBucks med ett värde av %50 eller högre, kommer du också att få en $ 5 Amazon -kreditrapport när du använder marknadsföringskodkaffe vid kassan. Det är massor av kaffe och helt gratis Amazon -pengar.

Köp: Starbucks digitala presentkort från Amazon: Få $ 5 helt gratis Amazon -kredit

PlayStation 4 Pro 1TB 4K-Capable Game Console ($ 349, vanligtvis $ 399,99)

Föreställ dig att vakna upp till en fantastisk ny 4K-kapabel PlayStation 4 Pro på julmorgonen? Om det är exakt vad du vill men inte räknar med att någon annan ska få det att hända, borde du säkert unna dig själv i förväg. Få detta köpta nu med minskade hastighet. Packa upp det själv. Och det kommer att vara under trädet och vänta på dig den 25 december.

Köp: PlayStation 4 Pro 1TB -spelkonsol från Amazon: $ 349 | Originalpris: $ 400

Xbox One S 500 GB Game Console ($ 208,00, vanligtvis $ 279.99)

Sony och PlayStation 4 Inte riktigt din sak? Tja, tack och lov har vi också denna kraftfulla Xbox One S -konsol med 500 GB intern lagring för din övervägande. Det finns inga spel med den här affären men du kommer att få Xbox One Wireless Controller som följer med den och möjligheten att spela 4K Blu-ray-skivor tack till Consoles inbyggda UHD Blu-ray-enhet.

Köp: Xbox One S 500 GB -konsol från Amazon: $ 208 | Originalpris: $ 280

Apples senaste 12-tums MacBook 2017 med näthinnesplay (1 239 $, vanligtvis 1 300 $)

I en idealvärld skulle vi alla kunna släppa 4 999,99 $+ på en av Apples vackra nya iMac -proffs. Men för många av oss kommer det bara inte att vara möjligt när som helst inom en snar framtid. Men om du vill ha på Apple-actionen och behöver en bra ny bärbar dator, kan denna 12-tums MacBook vara det du letar efter. Ett bra pris för ett bra kit.

Köp: Apple 12-tums MacBook med näthinnesplay från Amazon: 1 239 $ | Originalpris: $ 1,30

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

OnePlusOnePlus

Blandningen av OnePlus såväl som Oppo har långsamt tappat i flera år. Men nu slutar verksamheten i huvudsak att vara en enhet. OnePlus Mot slutet av förra året publicerade vi