Ladda ner videor från Instagram, Facebook samt Twitter på Android

Webben är en stor plats såväl som den ökar i storlek såväl som mer data laddas upp varje dag. Det är sant att ingenting någonsin verkligen raderas från internet. Men det försäkrar inte att den bedårande kattvideoen du såg igår kommer att stanna där för alltid. Detta gäller särskilt för sociala medienätverk som Instagram, Facebook eller Twitter. Med så många inlägg varje timme är det ofta svårt att upptäcka något två gånger på ditt nyhetsflöde. Därför är det inte förvånande att många har letat efter metoder för att ladda ner videor från dessa sociala nätverkssajter. Nedan förklarar vi metoden för att ladda ner videor från Instagram, Facebook, samt Twitter på Android -enheter.

På en Android -telefon är det ganska enkelt att göra det. Mer praktiskt om du har en rotad Android-gadget, men likaså extremt möjlig på en icke-rotad. Eftersom inte alla förstår vad roten är eller exakt hur man rotar, kommer vi att täcka tekniker som fungerar för både rotade såväl som icke-rotade Android-smartphones.

Läs också: Hur man begränsar dataanvändningen på Facebook och WhatsApp

Ladda ner videor från Facebook

När det gäller att ladda ner videor från Facebook är tekniken som fungerar för alla inte den mest praktiska. Du kommer att kräva en app från Play Store som heter MyVideodownloader.

[GooglePlay URL = ””/]

När du har installerat appen, introducera den såväl som inloggning med ditt Facebook-konto.

Bläddra i flödet med hjälp av mobilwebbplatsen i appen samt upptäcka videon du vill ladda ner.

När du upptäcker videon, tryck på den så bra som den kommer att få en lista över alternativ. Du kan spela, ladda ner, spara eller dela videon.

Tryck på nedladdning samt välj videokvaliteten, ställ in en lagringsplats, dataspel samt tryck på OK. Appen börjar sedan nedladdningsprocessen i bakgrunden.

Du kommer att kunna spåra utvecklingen från meddelandet eller utvecklingsfältet längst ner på skärmen.

När videon har laddats ner, tryck på Hamburger -menyknappen samt gå till nedladdningar. Just här kan du se alla dina nedladdade videor.

Ladda ner videor från Instagram

Instagram, som de andra sociala nätverken, gör det inte möjligt för dig att ladda ner videor. Det gör det inte möjligt för individer att ens ladda ner foton. Därför kommer du att kräva InShots videonedladdare för Instagram.

Du kanske också gillar: hur man laddar ner Netflix -videor för offline -visning

[GooglePlay URL = ””/]
Lyckligtvis är processen här mycket mer sömlös eftersom den inte tvingar dig att söka i ditt Instagram -flöde via en mobil webbvy. Du kan söka i ditt Instagram -flöde via den officiella appen.

När du ser en video vill du ladda ner bara tryck på knappen Three Dot samt välj Copy Share URL.

Så snart du gör det kommer du att märka att videonedladdar -appens ikon visas längst ner till höger på skärmen. Klicka på det.

Detta leder dig till appen för video nedladdare där nedladdningen redan har startat. Du ser att en video som sparas Toast -meddelandet visas längst ner på skärmen när nedladdningen är klar.

Om du av någon anledning inte ser appens ikon visas, kan du manuellt introducera appen och klistra in den kopierade videotaden i appen för att börja nedladdningsprocessen.

Du kan se dina nedladdade videor på fliken Historik. Här kan du på samma sätt lägga om videon till ditt Instagram -konto genom att knacka på repost.

Tryck på knappen Three Dot -meny på en nedladdad video såväl som du kan kopiera inläggens URL, etiketter eller redigera videon.

Du kan på samma sätt trycka på Share för att få upp Android Share -menyn. Detta gör att du kan dela den nedladdade videon till alla typer av andra appar som Facebook, WhatsApp, etc.

Ladda ner videor från Twitter

Om du trodde att nedladdning av videor från Instagram var ganska enkelt, bör det inte heller känna så mycket problem att ladda ner dem från Twitter. Video Downloader för Twitter låter dig inte bara ladda ner videor men på samma sätt GIFs från webbplatsen för sociala nätverk.

Missa inte: hur man laddar ner och delar Facebook -videor på WhatsApp

[GooglePlay URL = ””/]

När du har installerat video för Twitter, introducerar du bara den officiella Twitter -appen samt upptäck den video (eller GIF) du vill ladda ner.

Öppna media så att det tar upp hela skärmen samt tryck på på delningsknappen längst ner på skärmen.

Välj Video Downloader för Twitter från Share -menyn.

Appen kommer sedan att tona upp din video som du kan visa eller ladda ner.

Tryck på nedladdning så kommer videon att laddas ner. Du kan se utvecklingen i en nedladdningsmeddelande.

När nedladdningen är klar ser du ett rostat brödsmeddelande som bekräftar detsamma. Alla nedladdade videor kan ses genom att knacka på videorikonen längst ner på skärmen.

Läs nästa
5 Finaste husskärmwidgets för Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post