Acoustic Ruler Pro för iOS låter dig bestämma avstånd med hjälp av brusvågor

App Store är överfyllda med så massor av appar som är uppdelade i så många olika klassificeringar att det ofta kan vara tufft för individer att upptäcka vad de ser ut för. Bläddra algoritmer i butiken modifieras regelbundet och ändras för att göra saker bättre, men om du inte har den direkta länken till en viss app eller förstår det faktiska namnet på det, kan det vara mycket svårt att upptäcka fantastiska skapelser som hanterar till Totalt den föredragna uppgiften.

Om att mäta avlägset från en plats till en till är något du kräver hjälp med, så kan du vara säker på att App Store absolut har något för dig, det kan bara vara svårt att hitta. En sådan app som faller in i den exakta klassificeringen är Acoustic Ruler Pro -erbjudandet, som säljer till en kostnad på bara $ 1,99. Appen är en av dem som gör ganska mycket exakt som titeln föreslår samt gör det möjligt för individer att bestämma avståndet från en punkt till ytterligare en med sin iOS -enhet.

Appen har i allmänhet två lägen. Den allra första som gör det möjligt för individer att bestämma avståndet mellan två punkter med ett maximalt spännvidd på 25 meter eller cirka 82 fot. Detta läge behöver två prylar med appen samtidigt. Dessutom kan en enda gadget med den Acoustic Policy Pro -appen installerad användas för att bestämma avstånd på så mycket som 1,10 meter med hjälp av en uppsättning hörlurar som är anslutna till enheten. Det kan verka bisarrt, men systemet fungerar verkligen genom att avge brusvågor och sedan mäta den tid det tar för dem att rapporteras tillbaka till telefonen.

Efter installationen behöver appen lite kalibrering, men allt hanteras i själva programvaran såväl som är ganska enkel att följa. Kalibreringsvariabler inklusive saker som att ställa in temperaturen, något som klassas som mycket avgörande i en app som denna, eftersom de utsända brusvågorna reshastigheten varierar mycket på grund av olika temperaturer. Appen är väldigt grundläggande att använda såväl som en extremt utmärkt programvara när du tänker på vad den verkligen presterar i bakgrunden.

(Källa: Acoustic Ruler Pro för iPhone samt iPad från App Store)

Se till att inspektera vårt iPhone Apps Gallery samt iPad Apps Gallery för att kolla in mycket fler appar för din iPhone, iPad samt iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post