Anker säljer en 5-pack USB-C till blixtnedslag för bara $ 49.99, upp till 10 fot i längd

Amazon är platsen att gå idealiskt nu om du är ute efter några av de längsta och bästa blixtnedslag runt. Perfekt nu, folk på Amazon använder fem Anker -blixtnedslag med längder på 6 fot, 10 fot och 3 fot för bara 49,99 dollar. Du behöver inte heller ange några rabattkoder eller klippa några kuponger på skärmen här heller. Placera bara ett köp som du skulle göra för någon annan produkt och dina nya sladdar kommer att vara med dig på nolltid alls.

Amazon skulle vanligtvis sälja detta paket med fem blixtnedslag för cirka $ 50, vilket gör detta till en affär som är värd $ 10 och 17% rabatt på det ursprungliga priset. Placera ett köp så snart som möjligt – Amazon säger inte när den här affären kommer att ta slut. Det indikerar att det kan hända när som helst så se till att du snart ska köpa om du vill vara helt säker på att du inte kommer att missa.

Köp: Anker USB-C till Lightning Cord (5-pack, 3ft *2Pack+6ft *2Pack+10ft, MFI Certified) från Amazon: $ 49.99 | Originalpris: $ 59.99

Dessa blixtnedslag kommer att ladda din iPhone, iPad och AirPods med lätthet och Anker säger att de är bra för mycket mer än 12 000 krökningar. Det indikerar att du inte behöver byta ut dessa sladdar så snabbt som du kanske andra. Och den extra längd som de 6 och 10 fot sladdarna ger indikerar att du kan placera laddaren var den behöver vara.

Återigen kommer dessa sladdar inte att vara tillgängliga för det här priset länge – se till att väska detta fynd nu medan du fortfarande kan.

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner Windows 11 Pro ISO -fil utan produkt avgörande från Microsoft

Force Download Windows 11 Gratis uppgradering Idealisk nu, här är hur [Tutorial]

Hur man installerar Windows 11 på en Mac med Boot Camp idag

Ladda ner Windows 11 -installationsassistent för din dator

Hur man uppgraderar till Windows 11 från Windows 10 gratis

Hur man skapar startbara Windows 11 USB -flashenhet [Guide]

Jailbreak iOS 15.5 på iPhone och iPad -statusuppdatering

Nedladdning: iOS 15.5 Final IPSW -länkar, OTA -filer tillsammans med iPados 15.5 släppta

Hur man installerar MacOS 12 Monterey Hackintosh på PC [Guide]

Kodi 20 Nexus Apk Android Download och iOS IPA, tillsammans med Windows och Mac Alpha 1 -version släppt

Hur man fixar Bad iOS 15 Batterilivslängd [Guide]

Apple njut av ECG -apphack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post