Förvandla din iOS 7 -passkodskärm till ett matematikproblem med ‘MathPass’

samt fylla i några av de tomma ämnen som finns kvar av Apples iOS -programvaruutvecklingsteam, Jailbreak Tweaks erbjuder också några udda och fantastiska funktioner som ingen – förutom Naturligtvis skulle utvecklaren – ha tänkt att implementera. En ny, gratis tweak har just landat på BigBoss-repo som förvandlar ditt konventionella lösenord till ett tankeväckande matematikproblem, och medan de odugliga med siffror skulle rysa på en sådan funktion, är det faktiskt ett ganska bra sätt att smyga lite inlärning på den dagliga digitala slipningen.

Naturligtvis är denna speciella tweak, som heter MathPass, kanske bara för dem med ett intresse av matematik. Oavsett om du tycker om att lösa problem, eller helt enkelt vill hålla din hjärna engagerad i något fördelaktigt förutom Flappy Bird, är denna tweak ganska rolig. Med det sagt, om du behövde ringa ett brådskande samtal, till exempel, skulle vi tänka på att det kan bli lite tråkigt att behöva fixa ett lite tråkigt, vilket gör att du rasar hårdare än en missnöjd fågellspelare.

Detta är inte första gången vi har sett Jailbreak -samhället försöka glida lite matematik i våra liv. Mathalarm Plus, till exempel, kräver att du löser ett grundläggande problem om du vill trycka på den snooze -knappen, och med tanke på hur många av oss avsiktligt träffar snooze på morgonen mot vår bättre bedömning, minskar också sannolikheten för att vi tar Det enkla alternativet och rulla över.

Mathpass är i huvudsak densamma, men fungerar bara från en annan sida av staketet. Som nämnts kostar det inga pengar, vilket mycket väl kan uppmuntra till ämnets loathers att ta steget och installera det. Om du tycker om att lösa problem, är det absolut värt att ta tag i BigBoss Repo, och även om du avskyr något relaterat till siffror, kanske du fortfarande vill plocka upp det i köp för att utmana dig själv.

För handledning om hur du jailbreak, kolla in:

iOS 7 – 7.0.4 Jailbreak: Ladda ner Evasi0n 7.0.6 för iPhone 5S, 5C, 5, iPad, iPod Touch [Windows / Mac]

Jailbreak iOS 7 – 7.0.4 Untethered på iPhone 5s, 5C, 5, 4S och mycket mer med Evasi0n 7 [Video Tutorial]

Var noga med att kolla in vårt iPhone Apps Gallery och iPad Apps Gallery för att utforska mycket fler appar för din iPhone, iPad och iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post