Apple Tiny Dock Connector gör enligt uppgift en uppträdande på onlinebutiken [Video]

Nästa iPhone är det hetaste ämnet för Tech World Ideal nu, och efter att ha varit en av de två bästa smartphones med tanke på att den först kom 2007, Det måste vara av lite överraskande konsumenter är lite extatiska om Cupertinos nästa enhet. Många avgörande element förväntas förändras med enheten – kallad “iPhone 5” – och bland annat sägs brygganslutningen krympa.

En mindre port ser inte bara snyggare ut, utan sparar några avgörande kvadratmillimeter inom enheten för annan hårdvara, och även om vi har sett motstridiga rapporter relaterade till hur massor av stift kommer att utelämnas från den nuvarande ensemblen på trettio, verkar det som om vi kanske kan vi kanske har nu upptäckt storleken på hamnen.

Blogger Awhitedot har lagt ut en video där han visar en läckt minidock för att dockadapter som han “hittade” på den officiella Apple Store-webbplatsen. Sidan som han navigerar till nu visar ett 404 -fel, och även om det verkligen verkar legitimt är det svårt att se om det är en äkta läcka eller en riktigt väl sammansatt falsk.

Om den nya mini-dock-porten når frukt kommer att sälja som hotcakes, och det finns ingen anledning till att Apple inte skulle ha oavsiktligt läckt denna information. Adaptern – enligt videon – visar att det är tillgängligt i svartvitt, och med ett sådant ingripande antal kringutrustning inklusive den större dockkontakten, undrar man om Apple kommer att betrakta att leverera anslutningarna som standard med nästa iPhone.

Mycket tveksamt, jag vet, och även om priset förmodligen bara är tio dollar, är det en extra kostnad av Apple på en redan premiumprodukt, som troligen inte kommer att gå för bra med konsumenterna.

Vad tycker ni, är läckan den riktiga affären, eller är det bara ett snyggt drömt, väl presenterat trick? Det skulle bara behöva en liten webbdesign nous för att klä upp detta, och det är verkligen bekvämt med tanke på det nuvarande rife samtalet som rör brygganslutningen, så medan vi är lite skeptiska till den här, skulle vi inte helt rabattera det som att vara att vara verklig.

Känn dig gratis för att lämna dina tankar med hjälp av de normala medierna nedan.

(via MacGasm)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

OnePlusOnePlus

Blandningen av OnePlus såväl som Oppo har långsamt tappat i flera år. Men nu slutar verksamheten i huvudsak att vara en enhet. OnePlus Mot slutet av förra året publicerade vi