Hur man låser upp iPhone 4s utan någon typ av hårdvara eller programvaruapplikationer

Många av er kommer att vara mer än medvetna om de svåra – ofta omöjliga – uppgiften som är leverantör som låser upp en helt ny iPhone.

Det utnyttjades för att vara ganska enkelt med Ultrasn0W tillbaka i den tidiga iPhone-eran, men i dag tenderar användare att vara begränsade till att antingen begära leverantören att låsa upp enheten eller använda den etiskt tveksamma Gevey-interposer, vilket kräver en förfalskning till Dial till räddningstjänsterna.

Men helt ur det blå verkar det finnas en teknik som cirkulerar runt webben som antyder att Apples mest aktuella såväl som största smarttelefoninsats kan låsas upp, utan någon typ av hårdvara eller programvaruapplikationsmods – inklusive Jailbreak. Buller intressant? checkade ut på.

Nu, innan vi presenterar detta ganska enkla steg för steg, måste vi rensa upp några saker.

För det första har detta inte kontrollerats av någon typ av Redmond Pie -personalmedlem, fortsätter därför på din egen risk, samt vara beredd på en nedslående slutsats.

Så vitt vi vet låser det bara upp AT & T -enheter.

Steg 1: Om du inte redan har gjort det, sätt in din AT&T SIM i din iPhone 4S.

Steg 2: Gör ett drop-call till 611, som är AT & T: s kundtjänstnummer. När du har tappat samtalet aktiverar du flygplansläge.

Steg 3: Eliminera din AT&T SIM samt ersätt med T-Mobile

Steg 4: Se till att Wi-Fi inaktiveras helt genom att “glömma” alla typer av automatiskt anslutna nätverk.

Steg 5: Deaktivera nu flygplansläge. Din gadget börjar söka efter en signal. Du kommer att möts med Apple Splash -skärmen följt av den bekanta aktiveringsskärmen.

Steg 6: Edge Network bör automatiskt aktivera, liksom om allt har gått bra, du bör se att “E” i det övre vänstra hörnet på din iPhone-skärm.

Steg 7: Efter en 20-30 sekunders väntetid, stäng av telefonen och tillbaka igen. Du bör återigen se att aktiveringen krävde skärmen.

Steg 8: När du märker en signalfält, tryck på Cellular Connection

Steg 9: Mata ut din sim, varefter du ser aktiveringsmeddelandet för den tredje och sista gången.

Steg 10: Slutligen ska du sätta in din sim, såväl som din gadget ska låsas upp!

Här är en video av den i aktion:

Om du kör en AT&T iPhone 4s, liksom du gillar konceptet att släppa manschetten som de enorma korps, testa detta såväl som låt oss förstå om det fungerade för dig med hjälp av de vanliga medierna nedan.

Uppdatering X1: Tydligen sägs denna teknik fungera på iPhone 4 såväl som iPhone 3Gs också. Mer information här.

Uppdatering X2: Som bekräftats av Musclenerd är denna teknik inte riktigt en fantastisk lösning eftersom den bara kommer att fungera tills TMSI är uppdaterad, vilket indikerar att låsningen inte kommer att stanna så länge.

(via gizmodo)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post