Ladda ner Xiaomi Mi Note Stock Wallpapers (Full HD)

“Apple of the East”, en fras som ofta används för Xiaomi, bör inte tas i stor mening för den kinesiska OEM. “OEM”? Jag tror inte ens att det är rätt att använda förkortningen för Xiaomi åtminstone. OEM betyder “original enhetstillverkare” eftersom den kinesiska verksamheten inte på något sätt är original. Egentligen började vad som började ett par år tillbaka när vissa kineser från CyanogenMod -teamet separerade för att skapa en ny ROM som använde CM -källor såväl som sin stilmotor samt omdesignade UI genom att kopiera iOS. Eftersom många människor i den södra orientaliska regionen känner sig dragna in mot äppelgadgets och inte kan ha dem sedan tunga kostnadstaggar, fick Miui en enorm framgång bland dem.

Jämför bara MIUI 6 såväl som iOS 7 så skulle du upptäcka en slående likhet mellan dem. Xiaomi anklagas ytterligare för att han blatant kränker GPLV2 som verksamheten försöker dölja genom att inte offentliggöra kärnkoden. Xiaomi började producera smartphones som körde sin interna MIUI-rom ungefär ett år tillbaka såväl som extremt nyligen släppte de MI-anteckningen som ser så ut som iPhone 6 Plus. Sådana typer av skamlösa överträdelser såväl som rip off, du håller med, kan inte motiveras alls.

Hur som helst, låt oss återvända till det ämne vi är här för. Som ni vet fortsätter vi att dela lagerbakgrundsbilder från nya Android -prylar såväl som i dag har vi den totala uppsättningen officiella bakgrundsbilder från Xiaomi Mi -anteckningen. Det finns tre typer av tapeter i det paket som vi har bevisat nedan för nedladdning. Förpackningen består av 7 hemskärmens tapeter med 2160 x 1920 px upplösning samt 7 porträtt tapeter för låsskärm i full HD -kvalitet. Det finns ännu en uppsättning av 13 modifierade versioner av de nya låsskärmens tapeter.

Du kan ta en titt på bakgrundsbilderna i vår förhandsgranskning såväl som om du vill få tag på dem, bara hoppa till våra nedladdningslänkar nedan.

Ladda ner mi notera lager tapeter

Xiaomi-Mi-Note-Stock-Walls.zip | Spegellänk

MI-NOTE-STOCK-MODIFIED-WALLS.ZIP | Spegellänk

Om du har landat vår webbplats för första gången, vänligen missa inte att inspektera vår tapetavsnitt för att ladda ner många underbara tapeter för att förbättra din enhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hacking en LCDHacking en LCD

HD4478 är en otroligt vanlig LCD-styrenhet. Folket på Sorgonet fick den här visningen av en gammal kreditrapportkortläsare. Det är lätt att prata med dessa kontroller med bara en parallell portkabel.