Trådlös laddning av lång räckvidd låter som ett lås för iPhone 8

Vi har ännu en rapport som kommer att föreslå, att Apples kommande iPhone 8 kommer att innehålla en ny trådlös laddningsteknik som gör att smarttelefonen kan ladda utan att komma in i fysisk kontakt med någon kraftkälla.

Befintliga trådlösa laddningssystem, som används en-Masse av Android-smarttelefonstillverkare, kräver en laddningsplatta på vilken en enhet placeras på. Laddning sker med hjälp av induktion, men den oundvikliga begränsningen är att telefonen inte kan användas under laddning eftersom den inte kan hämtas. Den nya verkligt trådlösa (eller långväga) tekniken som sägs vara en del av iPhone 8 har inga sådana begränsningar, vilket gör att en enhet kan laddas bara genom att vara inom 20 meter från ett laddningsuttag.

Apple har tidigare sagts att bara vilja ta med trådlös laddning till iPhone när det kan göra det på ett sätt som andra tillverkare inte kan, och sann trådlös laddning som den som redan visas av Energous skulle kryssa för den specifika rutan. Energous har försenat sitt eget WATTUP -systems utgåva enligt uppgift på grund av ett “nyckelberäknat partnerskap” som har ryktats inkludera Apple.

Emellertid nämner dagens rapport från kommersiella tider som har hämtats av Hit-and-Miss Digitimes-webbplatsen, det taiwanesiska Lite-On Semiconductor Company att ha blivit kontrakterade av Apple för att leverera vissa delar för ett sådant system att integrera i den kommande iPhone 8 . Telefonen har redan ryktats att komma klädd med ett helt glaschassi, som fäster alla de ideala lådorna för en fungerande verkligt trådlös laddningsfunktion.

Rapporten anger också hur företagets aktiekurser samlades efter denna utveckling:

Lite-On Semi har enligt uppgift erhållit hälften av beställningarna för GPP Bridge-likriktare som kommer att användas i den trådlösa laddaren för de kommande iPhonerna, citerade rapporten branschkällor.

Lite-On Semi: s aktiekurs på TSE samlades av sin dagliga 10% gräns.

Trådlös laddning är en av de mest efterfrågade funktionerna i någon ny smartphone i dag, och iPhone: s brist på en sådan funktion är något som troligen måste ha sorterats ut för ett par utgåvor sedan. Om Apple kan vara den första som marknadsför med en smartphone som inte längre behöver röra någonting i köp för att ladda, kommer vi att förlåta alla sjukdomar.

(Källa: Digitimes)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner: Pokemon Go 1.23.1 / 0.53.1 för iOS och Android rullar ut nu

Pokemon Go ++ 1.23.1 / 0.53.1 Hack släppt, ladda ner det härifrån

Analytiker: iPhone 8 kommer att innehålla 5,8-tums Wraparound OLED-skärm med inbäddad touch-ID-sensor

Hur man aktiverar WiFi som ringer till iPhone

Jailbreak iOS 10 / 10.1.1 på iPhone 7, plus, 6s, iPad Pro med Yalu [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post