Ladda ner OnePlus 7 Pro Video Camera and Gallery (APK) för OnePlus -enheter

OnePlus har långsamt förbättrat priserna på sina telefoner under åren och nu kostar OnePlus 7 Pro nästan lika mycket som flaggskepp. Många tycker att det inte är det bästa att göra. Men företaget drar av många bästa drag med varje ny telefonlansering. För det första föras alla nya mjukvarufunktioner vanligtvis officiellt till tidigare OnePlus -enheter. Men varför vänta när du kan ladda ner OnePlus 7 Pro -videokamera och galleri bäst nu?

Vi har redan delat OnePlus 7 Pro tapeter, levande tapeter och OnePlus 7 Pro -ringsignaler. OnePlus 7 Pro -videokamera och galleri -appar är uppdaterade versioner av videokameran och galleri -appar på tidigare OnePlus -enheter som kör Android Pie. Uppdateringarna lägger till några mindre ändringar och funktioner.

OnePlus 7 Pro -kamera

OnePlus 7 Pro -videokameran är version 3.2.91. Sidan för videokamerainställningar har omorganiserats och de få inställningarna har bytt namn. Bilnätterscape -scendetektering är nu smart innehållsdetektering och det finns inget leende fångst längre. Det finns emellertid en ny funktion som kallas anpassade lägen. Det är i huvudsak en anpassningsinställning mycket mer än en faktisk videokamerainställning. Anpassade lägen låter dig lägga till och ta bort videokameralägen som visas i den nedre fältet i videokamera -appen.

Den separata Google Lens -knappen till vänster har också tagits bort. Istället hanterar OnePlus -videokamera nu Google Lens -integrationen som Google -kameran. För att aktivera det, tryck bara på och håll på vad som helst i videokameran. Google Lens kommer med resultat för fokusobjektet. Google Lens fungerar också i bakgrunden nu och offline. Därför kan det nu ta upp idéer när du pint videokameran på något.

Du kan ladda ner OnePlus 7 Pro -videokamera APK från APKMIRROR -länken som erbjuds nedan. När APK har laddats ner, tryck på Ladda ner fullständig meddelande och tryck på Install.

Ladda ner OnePlus Video Camera 3.2.91

Missa inte: Anpassa Alert Slider på OnePlus -enheter med Xposed

Galleri

Den uppdaterade galleri -appen har en version nummer 3.2.7. Den nya galleri -appen tar inte in så många förändringar som videokamera -appen men den har några. Samlingssidan har ett nytt karusellgränssnitt som ser mycket renare ut än tidigare. Annat än så har mediepubliken också justerats något och flyttat favoritknappen överst. Du kan ladda ner och installera APK från ApkMirror med länken nedan.

Ladda ner OnePlus Gallery 3.2.7

Måste läsa: 5 fantastiska Android -appar för att kolla in den här veckan

Alternativt kan du istället gå med i Beta -programmet i Play Store för att få samma version av Gallery -appen och eventuella framtida beta -uppdateringar. Gå till PlayStore -sidan för appen efter länken nedan.

[GooglePlay URL = ””]
Bläddra ner mot botten och välj Gå med under Beta. Klicka på gå med igen och vänta några minuter. Kolla in sidan igen efter några minuter så borde du se alternativet att uppdatera.

Läs nästa
Hur man lägger till tidsstämpel till foton på Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post